Vari System
Moderátor: DYK
Vari System
Zdravim
Tak prihadzujem aj ja svoj vari system
Obsah - 133 cm3
Prevodova skrina - DSK-317 r.v. 1989
Pohonna jednotka - DMJ-315 r.v. 1987
Vozik-Vlastna vyroba
Foto urobim hned ako sa bude dat.Po dlhsiej dobe robim nejake tie opravy Vari mal mensie problemy s prudenim paliva.Kupil som novy ihlovy ventil a plavak.Problem sa vyriesil:).Potom som musel vyvarit naboje kolies lebo boli uz opotrebovane a pocas jazdy ma hadzalo do stran.Kupil som aj nove semeringy lebo mi tiekol olej z prevodovky.Dnes som sa pustil do vozika a kolies.Urobil som na voziku brzdy bohuzial dnes som ho natriet nestihol.Stihol som len natriet kolesa traktora a zavazia na kolesa.Hned ako vsetko dokoncim urobim fotky a hodim to tu
Tak prihadzujem aj ja svoj vari system
Obsah - 133 cm3
Prevodova skrina - DSK-317 r.v. 1989
Pohonna jednotka - DMJ-315 r.v. 1987
Vozik-Vlastna vyroba
Foto urobim hned ako sa bude dat.Po dlhsiej dobe robim nejake tie opravy Vari mal mensie problemy s prudenim paliva.Kupil som novy ihlovy ventil a plavak.Problem sa vyriesil:).Potom som musel vyvarit naboje kolies lebo boli uz opotrebovane a pocas jazdy ma hadzalo do stran.Kupil som aj nove semeringy lebo mi tiekol olej z prevodovky.Dnes som sa pustil do vozika a kolies.Urobil som na voziku brzdy bohuzial dnes som ho natriet nestihol.Stihol som len natriet kolesa traktora a zavazia na kolesa.Hned ako vsetko dokoncim urobim fotky a hodim to tu
Naposledy upravil(a) socka dne ned čer 28, 2009 9:34 am, celkem upraveno 1 x.
Deutz D30,Vari system
Re: Vari System
DMJ 315
čakam na fotky!
čakam na fotky!
Tak dnes som odfotil vcerajsiu pracu Zajtra mam na plane vozik tak vsetko nafotene bude tak v utorok
Deutz D30,Vari system
Musim este nafarbit rukovete a starter na cerveno aby mi ladily farby a to zatial asi bude vsetko :)Zajtra idem vyviezt smeti tak urobim nejake fotecky
Deutz D30,Vari system
pěkná práca tak to má byt s tím světlem to vypadá zajímavě máš ho aj připojené?
Mam aj zapojene este dnes mozno odfotim cel som to odfotit ale zabudol som
Deutz D30,Vari system
Dnes som bol na prechadzku v prirode Cvakol som niekolko fotiek
Deutz D30,Vari system
Nazdar, mozem behat s vari s vleckou aj po cestach?? Myslim na Slovensku. Treba na to nejake osvedcenie alebo co?
A jaký máš vozik pokup takoví http://www.vari.cz/prislusenstvi-5/deta ... v-350.html tak by to mělo jít.
Ta vlečka je originál, jen by to chtělo otočit zadní odrazky, protože to by ti neprošlo. Když to budeš mít pojištěné, tak by to mělo být v pohodě
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Vlecka nieje original je doma urobena presne podla originalu a odrazky nemozem dat opacne lebo vytrcaju z vlecky a neraz sa mi odlomily tak som ich dal takTom píše:Ta vlečka je originál, jen by to chtělo otočit zadní odrazky, protože to by ti neprošlo. Když to budeš mít pojištěné, tak by to mělo být v pohodě
Deutz D30,Vari system
Ja beham po cestach a zatial ziaden problemagromato píše:Nazdar, mozem behat s vari s vleckou aj po cestach?? Myslim na Slovensku. Treba na to nejake osvedcenie alebo co?
Deutz D30,Vari system