Veľký pomocník Zetor 7211
Moderátor: Lukashil
Re: Veľký pomocník Zetor 7211
no ten silikon sa ani mne nepaci a aj matice na vickach nie su original.
ja si svetla na kabine zapinam kedy chcem mam osobitny vypinačUR1SK píše:Parádne. Ale poriadok v elektrike si aký urobil keď ti svietia svetlá v maske spolu so strešnými? Keď zapneš strešné, v maske musia zhasnúť a naopak.
Dnes mal oco cestu do mesta, tak som ho poslal kúpiť NPK, LAD a palivovú pumpu Motorpal Keď bude čas (snáď v stredu po škole), tak to vymením a pôjdeme vyviezť popol, tak snáď nezabudnem spraviť nejaké fotky
podávací čerpadlo má též koupený origo Motorpal pořád se mi vstřikovací čerpadlo nalejvá naftou ale pochybuju že to pomůže
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
O to mi nejde, teraz tam bolo poľské a ide už vyše 4 roky, ale ten materiál Závit, čo drží holender prepadu je už ku koncu zodratý a už sa to nedá nijako zatesniť. Chcel som ísť už minulý týždeň, odvzdušnil som čerpadlo (od výmeny palivových filtrov som si naň čas nenašiel), naštartoval som a presakovala tam nafta. Tak teda provizórne riešenie - skúsil som to zatesniť silikónom. Nechal som to zaschnúť, na druhý deň skúška a na chvíľu bolo dobre, no potom to zas začalo Tak som sa nasral a poputuje tam nové.
Tak som dnes doobeda vymenil to čerpadlo
http://matus72.rajce.idnes.cz/Zetor_721 ... AG0908.jpg
A potom sme boli s ocom vyviezť popol na smetisko
http://matus72.rajce.idnes.cz/Zetor_721 ... AG0907.jpg
A poobede sme prezuli auto Fotky sú len na rajčati, pretože mi protestuje notebook, tak to vkladám z mobilu.
http://matus72.rajce.idnes.cz/Zetor_721 ... AG0908.jpg
A potom sme boli s ocom vyviezť popol na smetisko
http://matus72.rajce.idnes.cz/Zetor_721 ... AG0907.jpg
A poobede sme prezuli auto Fotky sú len na rajčati, pretože mi protestuje notebook, tak to vkladám z mobilu.
- lukisek 099
pěkná práce
vy este mate smetisko ??? neidu po vas policajti ????
Pozerám, že mi to tu pomaly ,,zasadne prachom"
Tak pridám aspoň nejakú fotku Zetor teraz pomáhal dosť, ale fotiť som nejako zabúdal
Takže 23.4. sme boli kultivovať pod zemiaky a zeleninu. 24.4. sme všetko zasadili a zasiali. Z prípravy a sadenia zemiakov snáď bude aj krátke video, len teraz sa mi to nejako nedarí dostať do PC, aby som to zostrihal
Sadili aj susedia
Siatie maku, dokopy takmer jeden ár, siali sme hlavne biely a trochu modrého
Návštevník, zozačiatku sa vôbec nebál
Aj slivka nám prvýkrát zakvitla, potom prišli mrazy a bolo po úrode Síce ešte asi 5 kvietkov pustila, ale asi z toho nebude nič
A taká jedna fotka na záver, panoráma okolia
Ak by ste sa pýtali, prečo neboli fotky skôr, tak nebolo moc času a hlavne boli prijímačky na strednú atď. Už som zapísaný
Tak pridám aspoň nejakú fotku Zetor teraz pomáhal dosť, ale fotiť som nejako zabúdal
Takže 23.4. sme boli kultivovať pod zemiaky a zeleninu. 24.4. sme všetko zasadili a zasiali. Z prípravy a sadenia zemiakov snáď bude aj krátke video, len teraz sa mi to nejako nedarí dostať do PC, aby som to zostrihal
Sadili aj susedia
Siatie maku, dokopy takmer jeden ár, siali sme hlavne biely a trochu modrého
Návštevník, zozačiatku sa vôbec nebál
Aj slivka nám prvýkrát zakvitla, potom prišli mrazy a bolo po úrode Síce ešte asi 5 kvietkov pustila, ale asi z toho nebude nič
A taká jedna fotka na záver, panoráma okolia
Ak by ste sa pýtali, prečo neboli fotky skôr, tak nebolo moc času a hlavne boli prijímačky na strednú atď. Už som zapísaný
Vidím že práce bylo dost , jinak k přijmačkám gratuluju, ty na střední jdeš, já ji teď dokončil
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T
Vlek 3,5T
Jj, práce je vždy viac, ako času Dík, tak ak si ešte nezmaturoval, tak držím palce
Zasadil si viac ako vlani však? Pekné fotky.