Nepoliský special
Re: Nepoliský special
přes lanovody,chtěl bych sehnat z 2 oktavky nebo z matize
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem sehnal z Ford Mondeo III.chtel jsem aby tam byla aretace zpatečky.Přes lanovody je to asi nejlepší řešení.
Do bydžova stíháš
asi ne,mám toho moc,ale pojedu se tam podívat na vás určitěkopr píše:Do bydžova stíháš
jo,jelikož jsem bojoval z místem,a lanka z tranzita jsou nejkratší co jsem dokazal sehnat
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
No o tom místě mě neco povidej.Ja jsem zvedavej jak to tam všechno nacpu zpatky.
s tim řazenim jsem si dneska hral celej den, a byl jsem z toho docela na palici.všechno jsem musel odřezat a poskládat řazení jinak než jsem puvodně chtěl
tak to nebyl problem,ale ja mam 2 převodovky a ta z mercedesu ma 3 tahla a todát do kupy byl oříšek,a do toho se mě pletl rozvaděč na hydrauliku. ale mužu říct že není nad to mít 2 převodovky,každej mě od toho odrazoval ale je to prostě bomba
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
To veřim aby to fungovalo jak ma.Ja mel do ted taky dvě převodovky ale ted už bude jen jedna druha byla z ara.Je to dobra převodovka jen mě začala na volnoběch vyskakovat dvojka a potom jsem jel do kopce na jedniěku ozvala serana a hotovo koleěka ošesaný jak na jedničce tak na zpatečce.
je to prostě bomba mít na každou 1 rychlost dalších 5
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
To maš pravdu není to špatný a jaky to bude s jednou na to jsem zvedavej.