Jiříkovic Mt8-050 z HB
Re: Jiříkovic Mt8-050 z HB
dívej se mi pod ruce věčně tady nebudu..
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Ty gumy tam nacpi 11,5x15,3,měli by být vyšší,ale nevím to jistě. Jeden to na 150ce měl a bylo to v blatníkách tip ťop. Pěkný,to jsi teď přišel z garáže ne
ne dneska jen dopoledne, to by mi neprošlo já myslim že 10x75 budou stačit. uvidíme
tady mají rozměr nový gumy 78 a v provozu 80 cm v pruměru jesi to dobře čtu, ty 7.5-16 mají o 2cm víc na průměru, to nejni tolik.
http://mitas-pneu.cz/ts-pneumatiky-pro- ... -3_10pr_tt
http://mitas-pneu.cz/ts-pneumatiky-pro- ... -3_10pr_tt
Ty máš kola na široko, ale vešla by tam ta pístnice i kdyby jsi je měl na úzko? Jinak super ten rám kolem motoru.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
to nevím,. místa tam je dost ale nevim jesi by to vyšlo, já to na uzko nikdy dávat nebudu a stejně tam pujdou 10x75-15.
A jseš si jistý, že ty tam vyjdou? Nevím jak u těch starých rozebíratelných disků, ale třeba když dáš tyhle širší kola od Šálka, tak ty mají ET 0 - stojina uprostřed disku, na každou stranu je to cca 13 cm. A úzký disk má na jednu stranu 13 cm a na druhou 7 cm. Takže je to při použití širších disků dovnitř stejně rozměrné, jako když tam dáš kola 7,50-16 na úzko. Ale záleží na tom, s jakým ET jsi koupil ty nové disky.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
jo to jen tak v kupě nebude gumky sou to pěkný ale taky dražší.