Unikající vzduch z pneu
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Unikající vzduch z pneu
Lidi potřebuji poradit, na 7 měsíců fungl novém bezdušovém kole mi začal lehce unikat vzduch. Uteče to asi o 1atm za týden. Sundal jsem kolo, umyl a zjistil jsem že mi uniká podél ráfku na jedné straně kola. Drobné bublinky se dělaj po celém obvodu, nikoliv jen v jednom místě. Odvezl jsem to do pneuservisu na náklaďáky, odrazily gumu, hadrem očistili a namazali nějakou černou břečkou. Po nafouknutí OK asi 14 dní, nyní to opět začalo unikat. Máte s tím někdo zkušenosti co dělat? Je něco co napustit do gumy, aby to utěsnilo?
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Re: Unikající vzduch z pneu
Tohle mi dělalo kolo na autě byl jsem s tím v servisu asi 3* nakonec to po namazání něčím od servisáka přestalo ale blblo to skoto rok(naštěstí po mě nic nechtěl gumy byly od něj ;) ).
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj nerad to píšu vadná guma! měl jsem stejnej problém vyřešila to až výměna gumy, jinak by se dal použít antipich ale přitomlhe objemu by to bylo hrozně drahý a nakonec asi stejně použitelný když vezmu zatížení na pneumatiku
zvykne na to pomoct prilozit kladivo na pneumatiku tesne pri rafiku disku a udriet druhym kladivom. aj viackrát. pneumatika by mala prilahnut lepsie. a este pomaha nafukat pneu na dvojnasobny tlak ako je predpisany a potom odpustit naspät. samozrejme skusat penou na umyvanie riadu. pracoval som v pneuservise a stava sa to obcas.
viděl jsem v případě nouze při rezavých discích aplikovat chemoprén, funguje to perfektně, pak akorát pneu na disku trošku víc drží
- exot
- Kontaktovat uživatele:
JJ podobně jako chemopren to vypadalo a možná i tak smrdělo.
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
A co tam dat dusi? A mas vyreseno.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
misto ty brecky se da pouzit sprej na podvozky http://autocentrumwirth.cz/eshop/image/ ... 00x500.jpg
hlavne ho nechat dyl a poradne uschnout (klidne den) ...posledni moznost je tam dat dusi
hlavne ho nechat dyl a poradne uschnout (klidne den) ...posledni moznost je tam dat dusi
Zdravím,
dříve se do řídké nebo unikající duše prý dávalo mléko. Nikdy jsem to nezkoušel a ani nevím co by dělalo to, co se dnes nazývá mlékem
dříve se do řídké nebo unikající duše prý dávalo mléko. Nikdy jsem to nezkoušel a ani nevím co by dělalo to, co se dnes nazývá mlékem
Slunce už není středem sluneční soustavy, teď už to jsou prachy...
Mám dušovou pneu na vozíku za auto a tam je po 1 měsíci pneu prázná. 3x byla sundaná. Není dírka. Mléko jsem zkoušel - vydrželo to cca. 3 měsíce.pak zase jen měsíc. Pak manželka píchla na cestě do práce elektrokolo a měla opravný sprej. Zbytek jsem tam stříkl a jsem zase na měsíci co musím foukat. Koupím asi novou duši. Ale až na jaře. Kvas jsem odvezl. Stav. mater. taky.
Dnešní mléko je na hovno.
Ale manžel mé kamarádky kterou jsem chodil navštěvovat mě propíchal šídlem gumy na mercedesovi a měl jsem v každém kole 7 děr od šídla.
Zalepilo se to,ale jedno kolo pomalu ucházelo.vyfoukl jsem to a dal do něj injekční stříkačkou SALKO
http://tortovanie.webnode.sk/products/k ... -zo-salka/
A přestalo to ucházet.ale varuju tě až to kolo budeš sundávat,tak se pořádně nadechni-málem sem se vyvrátil
Ale manžel mé kamarádky kterou jsem chodil navštěvovat mě propíchal šídlem gumy na mercedesovi a měl jsem v každém kole 7 děr od šídla.
Zalepilo se to,ale jedno kolo pomalu ucházelo.vyfoukl jsem to a dal do něj injekční stříkačkou SALKO
http://tortovanie.webnode.sk/products/k ... -zo-salka/
A přestalo to ucházet.ale varuju tě až to kolo budeš sundávat,tak se pořádně nadechni-málem sem se vyvrátil
Bez dobrých řidičů,je i sebelepší motor na P . . U
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
Do duše to mléko asi ano, ale do bezdušovky? Do mého kola by padlo plechovek. Jak bych to vysvětloval účetní, že jsem koupil salko vleku.
černá sračka pod thermopress, urazit ruce.
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Do 245/40 17 jsem toho salka dal 60 ml a taky to byl bezdusak
Bez dobrých řidičů,je i sebelepší motor na P . . U
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
Na zemědělských strojích se dají dělat lecjaká zvěrstva a je to celkem fuk. V silniční dopravě je to mírně řečeno o ústa. Plnotučné mléko zabíralo u duší (částečná vulkanizace) ale na pneumatiky je netečné, takže do bezdušáků si lijte co chcete a je to k ničemu.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.