Já mám 285/18 od Continentalu, obuté taky na diskách z 9tuny. Disky jsem zužoval, akorát jak jsou kónické, tak jsem tam musel vevařit kulatinku, myslím 3.5mm. Obout doma nemožné, kamarád v pneuservisu ve vesnici také nepomohl, má obouvačku na dodávky a ta to nedala, musel jsem do města, kde dělají náklaďáky. Duši mi rozmluvili a bez problémů to drží i na těch starých diskáchPetřík píše:to nevim nechal jsem to obut v pneuservise tak nevim co tam dali jen to bylo mastnérezis píše:Petřík píše: my jsme vzali BKT protože byly v akci za 4400 a + DPH a duše jsem tam daval protože ty disky jsou s 9 tunky ( 11x18 myslim ) oni byly totiž vyhazané ve šrotě. byly na nich prasklé limce a ty jsem spravil (vyvařil s obou stran ) a opiskoval a nechal na nastřikat
Jo disky budou taky z 9ti tuny. jen musím počkat až se majitel vrátí z dovolené - jsem pořád nevěděl jestli jo nebo ne a on mi v mezičase odjel. Plánuji je o kousek zůžit. Jakou jsi tam dal duši?
Rezisek od rezise
Re: Rezisek od rezise
Žádný experiment nelze považovat za naprostý nezdar - vždy může totiž posloužit jako varovný příklad.
O kolik jsi to zúžil. Počítám tak 3cm?artemio píše:...obuté taky na diskách z 9tuny. Disky jsem zužoval, akorát jak jsou kónické, tak jsem tam musel vevařit kulatinku, myslím 3.5mm....
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
Myslím že o 4cm, omlouvám se za špatně uvedený rozměr, mám tam 275/80-18
Žádný experiment nelze považovat za naprostý nezdar - vždy může totiž posloužit jako varovný příklad.
Už si to obul ?
Že se ptáš.
Nakonec jsou to bezdušáky, na discích 11-18 zúžených o 5,5cm. Obouval jsem to doma sám a jedna pneu netrvala ani 20 minut.
Záběrové vlastnosti jsou nesrovnatelné...
Nakonec jsou to bezdušáky, na discích 11-18 zúžených o 5,5cm. Obouval jsem to doma sám a jedna pneu netrvala ani 20 minut.
Záběrové vlastnosti jsou nesrovnatelné...
Tak spravte z Mikrom to video naporovnanie čiho "pretiahneš" teraz bez predku.
také porovnaníčko by som tiež rád videlToreto píše:Tak spravte z Mikrom to video naporovnanie čiho "pretiahneš" teraz bez predku.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
no a ty 15,3 dej na predek a je z toho mastodont
Video jsme nenatočili . Nicméně rozdíl je tam velký.
Ty už jsou ve světě, nicméně je ve hře úvaha o něčem ostřejším než tam mám. Uvidíme. Zas nechci aby to přerostlo jako vše co jsem kdy tvořilOndras83 píše:no a ty 15,3 dej na predek a je z toho mastodont
čo ostrejšie maš na mysli v rozmere čo maš n predku? Alebo vetší rozmer?
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Chybí tady zývající smajlíkharijaro píše:také porovnaníčko by som tiež rád videlToreto píše:Tak spravte z Mikrom to video naporovnanie čiho "pretiahneš" teraz bez predku.
Toreto a harijaro, příjdete mi svařovat dvě poloviny mého traktoru dohromady
Nebodaj ti potrhal tie lešenove trubky
tak neviem či to máš tak biedne urobené ?! to určite nie lebo by sa ti to rozpadlo už pri jazde. alebo možnosť číslo dva že by si sa uviazal predkom o nejaký strom a reziš by s tebou kmásal vtedy si viem predstaviť že by mohlo niečo povoliť
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Byl to vtip, traktor svařovat nepotřebuju. Přetahování jsme už zkoušeli a táhne mě do doby než si vytvořím koleje a zahrabu se.
Pak už mě z těch děr nedostane. Rozhodně nemám žádnou šanci, abych ho přetáhl.
Obrovský rozdíl
Pak už mě z těch děr nedostane. Rozhodně nemám žádnou šanci, abych ho přetáhl.
Obrovský rozdíl