Naviják - diskuze
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
-
- Kontaktovat uživatele:
Naviják - diskuze
Chtìl jsem se zeptat proè poøád sháníte navijáky z V3S když se nechá naviják udìlat jednodušeji bez øádkování mìli jsme tu malotraktor MT-050 a naviják byl øešen jednoduše.
Naposledy upravil(a) Pepa.cz dne úte říj 21, 2008 7:25 pm, celkem upraveno 2 x.
- Skalda
.
Protože to vùbec není jednoduché øešení a pak s takovým navijákem mužeš tahat tak pampelišky, øetìz je absolutnì na nic, jedinì kardan a šneková pøevodovka.
Až øeknu krleš, tak to vemem šturmem. Krlééééééééééš...............
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
mam navijak z vejdy a ty blaboly o odvyjeni se nedaji poslouchat
tady mas fotku navijaku hnaneho prez retez jak mu das sponu brzda to moc neudrzi
tady mas dalsi dvojnavijak ktery je hnany od vyvodove hridele retezem a co myslis ze udela retez pri zatezi ...roztrhne se a ten hluk kdyz mas poslouchat celou sichtu to je narez
ja mam navijak z V3S asi 8 let a nemuzu si stezovat a ten uz neco odtahal
tady mas fotku navijaku hnaneho prez retez jak mu das sponu brzda to moc neudrzi
tady mas dalsi dvojnavijak ktery je hnany od vyvodove hridele retezem a co myslis ze udela retez pri zatezi ...roztrhne se a ten hluk kdyz mas poslouchat celou sichtu to je narez
ja mam navijak z V3S asi 8 let a nemuzu si stezovat a ten uz neco odtahal
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to øeknu jinak porovnej tøeba naviják Pennto 5002 kterej mam na traktoru a tahám tak 9 -10hodin a že by mnì bolela hlava to ani náhodou.Naviják z V3S s tím toho moc nevydìláš ale na domácí práce super .Já jsem psal o navijáku který se hodí pro malotraktory ale taky tøeba pro traktor 6340,je to pouze mùj názor nikomu ho nenutím Proto tu tohle super forùm je!!!
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
asi jsi to myslel tak ze ten navijak z ventry nebude mit volne odvijeniPepa.cz píše:Tak to øeknu jinak porovnej tøeba naviják Pennto 5002 kterej mam na traktoru a tahám tak 9 -10hodin a že by mnì bolela hlava to ani náhodou.Naviják z V3S s tím toho moc nevydìláš ale na domácí práce super .Já jsem psal o navijáku který se hodí pro malotraktory ale taky tøeba pro traktor 6340,je to pouze mùj názor nikomu ho nenutím Proto tu tohle super forùm je!!!
- Skalda
.
Právì proto , že jsem už nìco v lese odtahal tak vím, že øetìz ne, pokud myslíš malotrakturky, naviják na orání, vláèení apod. tak tam to možná staèí ale do lesa v žádném pøípadì, myslím les jako tìžba, ne žádné probíreèky. Podívej se naveškeré pracovní stroje lakatoš, traktory, náklaïáky, buldozery apod. vidìl jsi tam nìkde nìjaký øetìz, jenom kardany a pøevodovky, koleso na koleso, nic jiného.
Až øeknu krleš, tak to vemem šturmem. Krlééééééééééš...............
To je stroj, ktery je vybaven hydrulickou rukou, na niz je harvestorova hlavice, kterea ma v sobe zabudovanou motorovou pilu, odvetvovaci noze a pojezdove kola. Obsluha si na pocitaci navoli, na jak dlouhe kusy se bude drevo zpacovavat, navoli tma treba i minimalni prumer kmene, se kterym chce pracovat. JAk hlavice dolde k minimalni tloustce kmene, tak ho vyplivne, a jede dal. Na prvni fotce harvestorova hlavice, na druhe harvestor. Omlouvam se, nejsem doma, a nic lepsiho jsem tu nenasel.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz