zetor 25 z jihu Čech
- zetordvacetpětká
Re: zetor 25 z jihu Čech
jj, ty pneu 28" mám taky a je to paráda,neboří se a tak nějak pěkně sedí,do brambor už je to ale maximum, gratuluju k pěkné 25tce
"Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“
Pánové děkuji za vřelé přijetí a pochvalu. Traktor je zatím jen na odvoz dřeva popřípadě práce kolem chalupy. V nejbližší době bych rád dosehnal chybějící věci chtěl jsem dělat vzduch a hydrauliku, ale zatím není potřeba jelikož nemám co zvedat ani co brzdit Každopádně není moc stránek a for na kterých by se člověk setkal s takovým vřelým přístupem...dlouho jsem váhal jestli sem náš zetůrek vůbec dávat a teď vidím že jsem neprohloupil.
...otázka skleničky byla jasná ještě než jsme ho dotáhli domu
...otázka skleničky byla jasná ještě než jsme ho dotáhli domu [/quote]
,,Pilní hospodár má pamatovať, abi rozeznal dobru zem od zléj..." Juraj Fándly
Ťapík 25 http://vladman.rajce.idnes.cz/Zetor_25_A/
Ťapík 25 http://vladman.rajce.idnes.cz/Zetor_25_A/
jinak ještě abych reagoval na ..rourka.. kdyby se býval objevil ve vedlejší vesnici šrot jako jsi koupil ty, asi by u nás tak skončil...byla to souhra náhod a traktor jsme chtěli stůj co stůj....je tedy fakt že s tímto to bylo prozatím jednodušší
[/quote]vladman píše:...otázka skleničky byla jasná ještě než jsme ho dotáhli domu
Ale, ale chlapci.....
Olej v skleničke = náklonomer...
Mihi
zdravím káčko a jeho majitele a těším se na nějaké videjko z lesa...
Řidiči traktoru není dovoleno, aby při jízdě v koloně udržoval menší vzdálenost než 30m mezi jednotlivými traktory...
koukni na nějaká videa - zetor25lh
koukni na nějaká videa - zetor25lh
a nebo taky ucpané sání, že?mihi píše:Ale, ale chlapci.....
Olej v skleničke = náklonomer...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Jako skorokrajana tě také vítám, traktor vypadá pěkně, jistě s ním hodně dřeva odvezete a práce kolem domu uděláte.
Je to dobře, že další Zetůrek skončil jako srdcovka. Ať se daří a jen se ptej, tady se vyřeší všechno :-).
Je to dobře, že další Zetůrek skončil jako srdcovka. Ať se daří a jen se ptej, tady se vyřeší všechno :-).
děkuji za další uvítání....postupem času přidám i videa a nový fotky, akorád jsem zjistil, že na každym videu co mám tak něco žvanim, příště si zalepim hubu
s tou skleničkou se nemá cenu dohadovat,... ať si má každý co chce, kde chce... jeho věc...přemýšlel jsem že jí zlehka vymáznu vazelínou, ale to měl majitel přede mnou a ta vazelína tam byla v tom ztuhlá a zaschlá a já to hodinu drhnul ředidlem..takže jsem hezky vydrhnul ten spodek kde má být olej podle návodu a dal čistý nový olejíček....
tady alespoň fotečka z lesa, u nás je poměrně velká výhoda, že nemáme náročný terén kam se podívám všude spíš rovina, takže na zdokonalení ovládání stroje perfektní, člověk moc neví co si může dovolit a tak raději opatrně
ještě jedna tady je již vidět kryt palubní desky vlastní výroby
s tou skleničkou se nemá cenu dohadovat,... ať si má každý co chce, kde chce... jeho věc...přemýšlel jsem že jí zlehka vymáznu vazelínou, ale to měl majitel přede mnou a ta vazelína tam byla v tom ztuhlá a zaschlá a já to hodinu drhnul ředidlem..takže jsem hezky vydrhnul ten spodek kde má být olej podle návodu a dal čistý nový olejíček....
tady alespoň fotečka z lesa, u nás je poměrně velká výhoda, že nemáme náročný terén kam se podívám všude spíš rovina, takže na zdokonalení ovládání stroje perfektní, člověk moc neví co si může dovolit a tak raději opatrně
ještě jedna tady je již vidět kryt palubní desky vlastní výroby
Tak ta tu tiež vítam, peknú mašinu si si kúpil ja som tiež rad že som kúpil moju 25ku neviem sa jej nabažit. TEn krit pod pristojovku paráda ja tiež nejaký zháňam lebo mám novú elektriku.
Honza298 píše:Pánové děkuji za vřelé přijetí a pochvalu. Traktor je zatím jen na odvoz dřeva popřípadě práce kolem chalupy. V nejbližší době bych rád dosehnal chybějící věci chtěl jsem dělat vzduch a hydrauliku, ale zatím není potřeba jelikož nemám co zvedat ani co brzdit Každopádně není moc stránek a for na kterých by se člověk setkal s takovým vřelým přístupem...dlouho jsem váhal jestli sem náš zetůrek vůbec dávat a teď vidím že jsem neprohloupil.
Zdarec, stroj parádní . To že jsi tady váhal zakládat téma ani nevyslovuj .
Jo plechařina vypadá dobře, já mám na 25 taky suprácký kola z 35 a nemůžu si je vynachválit, ale hlavně se mi moc nelíbí origo káčkový kola . Z toho důvodu jsem dal samolepku na traktor jen ZETOR 25, protože hodně lidí si myslí, že je to A .
Tak ať traktor dobře slouží a to že na videu mluvíš vůbec neřeš, je to tady takový kruh kamarádů s vrchním vedoucím Mihoušem .
PS: Pokud chceš něco dávat do sklinky na sání, tak obyč vazelínu určitě ne, jak píšeš, stejně časem zatvrdne, já mám takovou spešl na brzdy, kterou dělám kluzné části a i po 3 letech je stále v pořádku, nebo zkus grafitovu, ale osobně bych tam nic nedával
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Ahoj ten kryt, není problém zmáknout sám doma, bylo to hotový hned....někde jsem ho viděl kolem pětistovky a to se mi dát nechtělo
sklenku nechám prázdnou......a radši si naplním doma něčím na zahřátí
sklenku nechám prázdnou......a radši si naplním doma něčím na zahřátí
Tak teda Mihouš.....
Ja som si len tak dovolil rypnúť do skleničky....viem že sa tam určite nič nedávalo ale olej sa mi tam páči a páči sa mi aj to ako si na to všední ľudia navykli aj keď je to blbosť... No a dlho sme to tu neriešili...
Držte sa 25-ky chlapi..
Ja som si len tak dovolil rypnúť do skleničky....viem že sa tam určite nič nedávalo ale olej sa mi tam páči a páči sa mi aj to ako si na to všední ľudia navykli aj keď je to blbosť... No a dlho sme to tu neriešili...
Držte sa 25-ky chlapi..
Mihi
Tak to já tam hrdě K mám a bavím se tím, jak někdo říká:Bellian píše: ale hlavně se mi moc nelíbí origo káčkový kola . Z toho důvodu jsem dal samolepku na traktor jen ZETOR 25, protože hodně lidí si myslí, že je to A
" To je Káčko, že? A máš tam kola z Áčka, že? " a já říkám, že ne, že to jsou orební kola pro Káčko, používané taky jako alternativa a pro export a každý hledí
A hlavně to vypadá jako traktor, Áčko je moc malé, jako angličák a na kultivačních je Káčko jako koza.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
máš recht s těma kolama, nápis tam mám taky s káčkem tak jak to má být..... zatím mám káčkový kola jako alternativu na dojetí...přeci jen koupit ráfky plus pěkný gumy bude darda jako prase....časem s tím ale počítám
ten olej se řeší naprosto všude v každym vlákně to je nestárnoucí téma....
jinak mám teď v merku jednu sedačku za tisíc korun tak snad se podaří a konečně nebudu mít lavor jen na bedně od baterky a zhuntovaný záda
ten olej se řeší naprosto všude v každym vlákně to je nestárnoucí téma....
jinak mám teď v merku jednu sedačku za tisíc korun tak snad se podaří a konečně nebudu mít lavor jen na bedně od baterky a zhuntovaný záda