Můj Zetor25A

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
Chromec.Alois

Můj Zetor25A

#1 Nový příspěvek od Chromec.Alois »

Nazdar Zetoráci, představuji pár fotek mého stroje, který je z roku 1959. Vlastním ho zhruba 40 roků. Opravy na něm byly dělány průběžně během těchto roků co se kdy vyskytlo. Jsem s tímto strojem velice spokojen, protože je to moje srdeční záležitost.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Libor Z25

Re: Můj Zetor25A

#2 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Ahoja :)Vitaj mezi nama :friends: tož pěkný stroj 8) ,aj ty barvy k sobě ladíja pěkně i když nejsů originál :) .Tys byl v Holešově na srazu veteránů ? Máš na traktor nějaký přepravník ? :)
Libor :-)

vladman

#3 Nový příspěvek od vladman »

Pekný stroj si porobil 8) a zadné blatníky budú? Tie zadné gumy by sa zišli aj mne........ 8) :friends:
,,Pilní hospodár má pamatovať, abi rozeznal dobru zem od zléj..." Juraj Fándly

Ťapík 25 http://vladman.rajce.idnes.cz/Zetor_25_A/

Libor Z25

#4 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Joo mě taky :D .Už sem sa díval. Co to mas za rozměr klasika 12.4-24 ? Ja chcu sehnat 13.6-24 :)

mihi

#5 Nový příspěvek od mihi »

Ty si ale rýchly....Tak Vitaj. :friends:
Som rád že si sem pridal svoj stroj..ten ,, mladý " je Tvoj syn???
Dúfam že budeš prispievať na fórum fotkami a urobíš nám radosť.... :wink:
Prečo máte takú dlhú rúrku na zduch. filtri na skleničku??, alebo to už také bolo??
Maj sa.

Mihi :)
Mihi

Libor Z25

#6 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Já sem se na to už díval 8) :) ,na přání zákazníka sa dávaly delší komíny a aj delší sání :) mrkni do knížek ;-) .Myslím ,že je to origo,líbí se mi to 8) .

Chromec.Alois

#7 Nový příspěvek od Chromec.Alois »

Libor Z25 píše:Ahoja :)Vitaj mezi nama :friends: tož pěkný stroj 8) ,aj ty barvy k sobě ladíja pěkně i když nejsů originál :) .Tys byl v Holešově na srazu veteránů ? Máš na traktor nějaký přepravník ? :)
ahoj ta fotografie neni z holesova ale ze srazu veteranu z lazni do lazni skalka-slatinice.na teto trase jsou i cechy pod kosirem ktere jsou moji rodnou viskou.v zameckem parku je prehlidka vsech zucastnenych.a neni jich zrovna malo,letos se jich sjelo 150.myslim tim auta i motocykly.prepravnik zadny nemam.

Chromec.Alois

#8 Nový příspěvek od Chromec.Alois »

vladman píše:Pekný stroj si porobil 8) a zadné blatníky budú? Tie zadné gumy by sa zišli aj mne........ 8) :friends:
v dnesni dobe uz mam i blatniky.poslu dalsi foto

Chromec.Alois

#9 Nový příspěvek od Chromec.Alois »

Libor Z25 píše:Joo mě taky :D .Už sem sa díval. Co to mas za rozměr klasika 12.4-24 ? Ja chcu sehnat 13.6-24 :)
ano jsou to 12.4-24.me uzasne vyhovuji pri orbe.lepe se k nim seridi pluh a jejich zaber je uzasny. nemam zadny prokluz ani v mokru ani na hnoji

Chromec.Alois

#10 Nový příspěvek od Chromec.Alois »

mihi píše:Ty si ale rýchly....Tak Vitaj. :friends:
Som rád že si sem pridal svoj stroj..ten ,, mladý " je Tvoj syn???
Dúfam že budeš prispievať na fórum fotkami a urobíš nám radosť.... :wink:
Prečo máte takú dlhú rúrku na zduch. filtri na skleničku??, alebo to už také bolo??
Maj sa.

ano je to muj nejmladsi syn david.samozrejme dalsi fotky budou. ta roura se musela nadstavit kvuli bezpecnostnimu ramu.a tak po sundani ramu a kabiny,jsem to nechal

Chromec.Alois

#11 Nový příspěvek od Chromec.Alois »

Libor Z25 píše:Já sem se na to už díval 8) :) ,na přání zákazníka sa dávaly delší komíny a aj delší sání :) mrkni do knížek ;-) .Myslím ,že je to origo,líbí se mi to 8) .
ano bylo to dano nastavbou na prani zakaznika. treba bezpecnostni ram byl pozdeji narizen vyhlaskou.ten komin sani tomu ramu zrovna zavazel.proto se zvedl ten klobouk s odkalovacem

mihi

#12 Nový příspěvek od mihi »

A ja som si myslel že je to ako u teréňakov..pre väčšiu brodivosť... :D :smich: :vysmech: .Ale nie, srandujem...

Mihi

Chromec.Alois

#13 Nový příspěvek od Chromec.Alois »

Představuji vám kompletaci svého stroje s blatníky a další fotky, které byly pořízeny při projížďce s kamarády Zetoráky od nás z vesnice.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

McPeci
Kontaktovat uživatele:

#14 Nový příspěvek od McPeci »

krása :) to byla hromadná provokace policie ??? :D :D co filtr fak se mu čistí vzduch?? (nechybí mu něco???)
ty držáky rámu jsou origo nebo lidová tvořivost?? zaujalo mě jaké ty zadní mají špalky, budeš plánovat rám či kabinu???
Robert ;)

každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis

https://www.facebook.com/robert.peciva

http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr

Chromec.Alois

#15 Nový příspěvek od Chromec.Alois »

McPeci píše:krása :) to byla hromadná provokace policie ??? :D :D co filtr fak se mu čistí vzduch?? (nechybí mu něco???)
ty držáky rámu jsou origo nebo lidová tvořivost?? zaujalo mě jaké ty zadní mají špalky, budeš plánovat rám či kabinu???
Ahoj. Ne zadna provokace,jen trocha odvahy ze to projde bez pokuty.Hodni policiste maji pochopeni pro krasu a ti ostatni to netoleruji mozna ze zavisti.Vsichni jsme ridici a kazdy odvadime svou dan pro nase silnice.Tak to ale proste je.Za vsechno se plati.Ten pocit z takove spanile jizdy ani pokuta nevyvazi.Ta hadice na filtru nebyla jen chvili do dalsiho snimku.Byla praskla.Drzaky jsou origo.Ram ani boudu neplanuji nasadit,protoze mi to dela problem v urcitych lokalitach.Spalky jsou 4 cm na pneu 12,4-24.Pokud je nesedre silnice,tak na poli jsou na vecne casy.Na mem traktoru visi uz 15 let. zdravim a zase nekdy, ahoj Lojza

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“