Traktor octavia

Moderátoři: rezis, zdeněk 1

Odpovědět
Zpráva
Autor
anonym639

Traktor octavia

#1 Nový příspěvek od anonym639 »

motor-octavia 1202
převodovky-octavia 1202
nápravy -predná robená kyvná náboje trabant,zadná volga
brzdy -žiadne žial bohu možno dorobím ak sa podarí
kola-predné 13 zadné 16
příslušenství-žiadne zatial
hydraulika-je ručná
váha-600kg
Fotky sem nejdú pridať tak som to dal na rajce tu je odkaz http://anonym639.rajce.idnes.cz/traktor_octavia

Stupka11
Kontaktovat uživatele:

Re: Traktor octavia

#2 Nový příspěvek od Stupka11 »

vypadá pekně na co ho budeš používat. :)

Vladimír2

#3 Nový příspěvek od Vladimír2 »

Obrázek
...tak vítej . Ukaž nám taky nějaké nářadí a jak traktůrek využíváš...

anonym639

#4 Nový příspěvek od anonym639 »

Rád by som spravil nejaké video ale bojim sa ho použivať lebo mi tečie olej cez to čidlo tlaku oleja, ako vidno že tlači olej na ventiloch ale velmi rýchlo sa stráca olej a podla mna je aj o dosť nižší tlak oleja.A nechce mi zase držať volnobežné otáčky ked ho dám na nejakých 2000ot/min tak sa drži krasne bez šklbania ale ako nahle začnem uberať tak to začne dochnúť, predstih je v poriadku tak snad to bude len nejakou tryskou.To by som bol rád ak by niekdo poradil ako na ten karburátor,a k tomu príslušenstvu zatial su len brány zajtra odfotím ale chystám sa kúpiť pluh.Zajtra idem kúpiť olej aký tam má ísť?

samson3

#5 Nový příspěvek od samson3 »

anonym639 píše:Rád by som spravil nejaké video ale bojim sa ho použivať lebo mi tečie olej cez to čidlo tlaku oleja, ako vidno že tlači olej na ventiloch ale velmi rýchlo sa stráca olej a podla mna je aj o dosť nižší tlak oleja.A nechce mi zase držať volnobežné otáčky ked ho dám na nejakých 2000ot/min tak sa drži krasne bez šklbania ale ako nahle začnem uberať tak to začne dochnúť, predstih je v poriadku tak snad to bude len nejakou tryskou.To by som bol rád ak by niekdo poradil ako na ten karburátor,a k tomu príslušenstvu zatial su len brány zajtra odfotím ale chystám sa kúpiť pluh.Zajtra idem kúpiť olej aký tam má ísť?

olej tam dej obyčejný 15w 40 , nebo M6 AD,to škubání muže bejt i to že náš blbě seštelovaný ventily nebo podpálený,nebo špatný tlaky na válci (pístní kroužky) karburátor je lehké vyčistit i seštelovat,tam není co podělat

anonym639

#6 Nový příspěvek od anonym639 »

šklbe sa len pod 2000ot/min nad túto hranicu ide normálne lenže ak je to spôsobené zlými tlakmi alebo podpalenými ventilmi tak som asi na nom dojazdil.A nemám tam radšej dať m6a?

samson3

#7 Nový příspěvek od samson3 »

anonym639 píše:šklbe sa len pod 2000ot/min nad túto hranicu ide normálne lenže ak je to spôsobené zlými tlakmi alebo podpalenými ventilmi tak som asi na nom dojazdil.A nemám tam radšej dať m6a?
skus vyměnit svíčky jestli ti pálej dobře,olej tam dej jakej chceš je to jedno.Sešteluj volnoběh a podle toho co píšeš uber palivo na karburátoru jestli se to nezlepší,potom hledej závadu někde jinde.Měřič tlaků asi nemáš?Psal jsi i větší spotřebu oleje,(žere motor nebo teče)?

anonym639

#8 Nový příspěvek od anonym639 »

Nie tečie to okolo senzora tlaku oleja teraz som tam dal nejaky čo som tu našiel a sadol tam.Ale ak by to tieklo môžem jednoducho zapchať niečim ten otvor pre ten senzor?A ak mám pravdu povedať na tom karburátore neviem urobiť nič už si to nepametám mohol by si mi to popísať.

samson3

#9 Nový příspěvek od samson3 »

anonym639 píše:Nie tečie to okolo senzora tlaku oleja teraz som tam dal nejaky čo som tu našiel a sadol tam.Ale ak by to tieklo môžem jednoducho zapchať niečim ten otvor pre ten senzor?A ak mám pravdu povedať na tom karburátore neviem urobiť nič už si to nepametám mohol by si mi to popísať.
skus pohledat na foru někoho kdo má tentíž motor v trakturku a on ti poradí víc,jinak by tam měli bejt 2 šroubky na bokách 1je na volnoběh(někde u klapky) 2je bohatost směsi kousek od něj.oba dva by měli bejt s pružinkou

anonym639

#10 Nový příspěvek od anonym639 »

čo ma íst do tej rúrky na mazanie spojkového ložiska nejaký olej alebo vazelína?

samson3

#11 Nový příspěvek od samson3 »

anonym639 píše:čo ma íst do tej rúrky na mazanie spojkového ložiska nejaký olej alebo vazelína?
troška oleje,je tam takova jakoby houbička a ta se nacucá a maže ti tu hřídel po které ti to ložisko jezdí ale nelej toho tam moc jen trošku

Daddy

#12 Nový příspěvek od Daddy »

samson3 píše:
anonym639 píše:šklbe sa len pod 2000ot/min nad túto hranicu ide normálne lenže ak je to spôsobené zlými tlakmi alebo podpalenými ventilmi tak som asi na nom dojazdil.A nemám tam radšej dať m6a?
olej tam dej jakej chceš je to jedno.
Ostatní rady jsem odmazal, ale na ten olej bacha!!!! Pokud víš, jaký olej v motoru byl (anebo je a byl to AD) tak potom klidně AD. Jestli to nevíš a motor má už něco naběháno, trochu bych se oleje AD bál - rozpouští usazeniny a může přicpat kanálky :( . Opravdu bych raději volil M6A.

anonym639

#13 Nový příspěvek od anonym639 »

No už som tam dal m6ad ak to teraz kvôli tomu klakne tak čo už iný nemali.Aký olej tam mam naliat to tej trubičky na mazanie toho spojkového ložiska.

samson3

#14 Nový příspěvek od samson3 »

anonym639 píše:No už som tam dal m6ad ak to teraz kvôli tomu klakne tak čo už iný nemali.Aký olej tam mam naliat to tej trubičky na mazanie toho spojkového ložiska.
ale neklekne, neboj ono to zas není tak jak se povídá mě se to ještě v životě nestalo a olej do té trubičky mužeš nalít i převodák je to jedno

Doge53

#15 Nový příspěvek od Doge53 »

samson3 píše:
anonym639 píše:No už som tam dal m6ad ak to teraz kvôli tomu klakne tak čo už iný nemali.Aký olej tam mam naliat to tej trubičky na mazanie toho spojkového ložiska.
ale neklekne, neboj ono to zas není tak jak se povídá mě se to ještě v životě nestalo a olej do té trubičky mužeš nalít i převodák je to jedno
Přesně tak, ale radši vyměnit motor 8) .

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x2“