TROCHU HISTORIE
- milstav1
Re: TROCHU HISTORIE
Čau to neni ono to je neco jineho to nemnělo ani kapotu nic je možná že to bylo možná jenom prototip protože kluci psali že se začal vyrábět v roku 60 a ja tuším že ty noviny byli z roku 54 ele nebudem se hadat jinak dávej fota je to nádheraVladimír2 píše:Pro milstav1:Je toto ono?
Stejný nebo skoro stejný obraceč sena mám udělaný za ten můj traktor.
Fotky ale budou až na jaře.
Fotky ale budou až na jaře.
To je upravené TK, má to písmenko L jako Les, mělo to jiný zadek, mezi kola se upevňoval buben s lanem, které se používalo k pohonu lesních lanovek.Vladimír2 píše:Pro milstav1:Je toto ono?
To Mini, to je zajímavé... prototyp je vybaven motorem BaS, sériová výroba bude vybavena novými motory ČZ. V tom případě máme všicni prototypy Hold někdy je levnější koupit motory z USA než vyvíjet vlastní.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
A toto je opravdová perla.Mám ji ve stodole,mlátil jsem s ní pět sezon.Je plně funkční a je
na prodej.Jinak půjde do šrotu.
Nabídni ji do Německa, oni ti urvou ruce. Nedělám si srandu, fakt na tohle slyší. A jestli to je ověřovací série...Vladimír2 píše:A toto je opravdová perla.Mám ji ve stodole,mlátil jsem s ní pět sezon.Je plně funkční a je
Nemáš tam prosím tě něco o tomto stroji? Nevím co to je, mám jen tuto fotku.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- milstav1
Jo to sou krasné ceny škoda že nepatí dnes ! jinak skus dat inzerát je škoda to dat do šrotu to tak do muzea
Kdybys ji nabídl do Čáslavi, tak by o to možná taky měli zájem.milstav1 píše:Jo to sou krasné ceny škoda že nepatí dnes ! jinak skus dat inzerát je škoda to dat do šrotu to tak do muzea
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
pro mistava1.diky chlape tahla kovarna nam dělá vykovky pro zdv ravotnicvi,kloubove dřiky a kolena.do lidskeho těla v kovarenstvi.ješte jednou diky.milstav1 píše:http://www.alper.cz/historie.php tady je taky něco zajimavého
K obrázku historie23.
Je to univerzální nosič nářadí.Na tomto je namontovaná 12řádková plečka na cukrovku.
Je to univerzální nosič nářadí.Na tomto je namontovaná 12řádková plečka na cukrovku.
Neznáte označení toho nosiče? Co je jasné, je to výroba Agrostroj Prostějov. Je to nástupce TN-4K2-10. A asi to vychází z MT8. Ale jak se to jmenuje?Vladimír2 píše:K obrázku historie23.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Označení toho nošiče je AKZN 01 a určitě to nevyrobili v Prostějově.