TK jako čelní nakladač
-
Re: TK jako čelní nakladač
V zadním závěsu můžeš podle papíru nosit 500 kg,což není reálné,kvůli zvedání předku,hlavně při zatáčení,na druhou stranu by zadek měl vydržet.
Chci něco jako NNH-8, ale jinak. Mezi portál a skříň vložit mezikus, který bude součástí rámu, použít delší hřídel a hřídel z portálu nechat normální. Tak by mě zajímalo, jestli by na to šly naložit 2t.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
-
Tyhle jsou dost často na německém ebay.
-
Ten motor jede dost v točkách ,má to asi hydropojezdy? Přitom je to docela úzký,jinak šikovná mašinka,ale cenově bude asi mimo
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
určitě hydro, těch 500kg bude asi kvuli ty malo odolné trubce na vykyv mě dneska napadlo udělat kývání u strany převodovky
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
Weidemann dělá víc typů. Tyhle malé většinou vylezou přes 5000EUR, když jsou ve slušném stavu. Před čtyřmi lety jsem jeden prohlížel u benzinky, kde byl s cenovkou 2500EUR a nezdálo se, že mu něco je. Jenže do hydrauliky člověk nevidí.
Kývání na straně převodovky jsem chtěl taky, i výkres od toho by někde měl být. On ten kloub je vůbec takový na kakáč...
Kývání na straně převodovky jsem chtěl taky, i výkres od toho by někde měl být. On ten kloub je vůbec takový na kakáč...
-
Ten nakladač je asi napevno,bez výkyvu. Těch 500 kg je na šavlých,ten nakladač by měl být uchycený přímo na kolama,a zdá se mi to jako dostatečná nosnost
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
maly stroj malá nosnost řekl bych že to bohatě stačí vam si že čelní nakladač ma 200kg
tak já jsem zatím nejvice měl vzadu tunu ale nejsměl jsem moc zatočit nebo mě to zvedalo traktora na jedné straně ve předu
-
Trochu to tady oživím. Podvozek je Tkčko,ale ten nakladač je asi továrka,nebo majitel je dost šikovnej
http://www.youtube.com/watch?v=-rlaXSgoZFY
http://www.youtube.com/watch?v=-rlaXSgoZFY
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
momentalně mužu řict že to chce hydrostat neříkám že stím nejde pracovat ale neni to ono
mam několik tun převezoeno v čelnaku jak terení upravy tak nakladaní do kontejneru
jednička na nakladaní je dobra ale rychla 3ka je moc a dvojka je pomala na přejezdy
a hydraulika je stale pomala i s 11litrovym čerpadlem
docela by mě zajimalo jak by se to chovalo s jiným motorem, ta slavie ma na ten zvyšený volnobech takovy hodne houpavy chod a jak se tomu přída tak je to zas moc
nevím o žadnem nakladači velikosti TK diky velikosti jsem se na tom kšeftu uplatnil
mam několik tun převezoeno v čelnaku jak terení upravy tak nakladaní do kontejneru
jednička na nakladaní je dobra ale rychla 3ka je moc a dvojka je pomala na přejezdy
a hydraulika je stale pomala i s 11litrovym čerpadlem
docela by mě zajimalo jak by se to chovalo s jiným motorem, ta slavie ma na ten zvyšený volnobech takovy hodne houpavy chod a jak se tomu přída tak je to zas moc
nevím o žadnem nakladači velikosti TK diky velikosti jsem se na tom kšeftu uplatnil
Jaké největší čerpadlo by ten dvouválec slavia mohl utáhnout? Těch 11 litrů máš při 1500 otáčkách?
-
Tohle nebude o moc větší jak Tkčko nakladačPULDrapalik píše:šikovnej prcek http://www.youtube.com/watch?v=JzLqbiPWYw0
ahoj něco podobného je AVANT sice je to cenově úplně někde jinde ale používají tam pojezd hydromotory a pracovní hydraulika se jim dost hýbe a mají čerpadlo 22,5L/min, motor 13,resp. 20koní,(to by mohla zvládnout i ta slavie) hmotnost stroje cca 700kg, mají tam i zajímavá řešení přídavných nářadí, a všechno ženou hydraulikou
Pro porovnání parametrů co by ještě mohlo TK zvládnout by to mohlo být částečně vypovýdající.
parametry AVANT 300
Pro porovnání parametrů co by ještě mohlo TK zvládnout by to mohlo být částečně vypovýdající.
parametry AVANT 300