Doklady pro provoz na silnici.
Re: Doklady pro provoz na silnici.
S přihlédnutím k poslední větě tu paní asi nechali odpovídat, protože dobře vypadá na fotce...
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
myslím,že paní má pravdu,takhle to říkali i mě
Takže nemůže nastat případ, kdy by stačilo B+E?
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
nevím,myslím že u malotraktoru ne ,vysoká hmotnost vleku,u velkého traktoru možná ano?to nevím
- Holder
Podle mého ta paní zapoměla , že existuje skupina B+E bržděné vleky nad 750kg . Jinak by bylo nejlépe napsat na Ministerstvo dopravy o tomto problému ,také co bude a chystá po 2013 a zveřejnit to na forum . Aby pořád nevznikaly nějaké nesmysly a mýty okolo tohoto problému .
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
ted jsem byl na školeni a řikal že od nějakeho data bude zmena a nově vydané řidičaky c nebudou na řizeni traktoru, to v tom zas udělali guláš a stavajici B zas bude do 3,5t+ vlek nějak stou hmotností osobne je mi to jedno dělaji v tom bordel
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
- Holder
Pozor chtějí B , B+E zvednout celkovou hmotnost na 4,2 t místo 3,5 t . Kvůli obytným přívěsom , že jsou problémy se vejít do hmotnosti .
-
Ako riešite doklady na orginál príves za TK NSN 10-2B, existuje aj k tomu nejaké osvedčenie, resp.ako to postaviť na značky, keď od januára 2013 potrebuje osvedčenie každý stroj dokonca aj nesený ( také je vyjadrenie pána z odboru dopravy z LV ). Už je to . Ďakujem za všetky rady.
Pocul som, ze platnost toho hlupeho zakona bola odlozena tusim o 4 rokymarek-chlebo píše:Ako riešite doklady na orginál príves za TK NSN 10-2B, existuje aj k tomu nejaké osvedčenie, resp.ako to postaviť na značky, keď od januára 2013 potrebuje osvedčenie každý stroj dokonca aj nesený ( také je vyjadrenie pána z odboru dopravy z LV ). Už je to . Ďakujem za všetky rady.
minule bola o tom hovorili na slovenskom rozhlase v zakrute, ze sa pripravuje novelizacia toho zakona aby na starsiu polnohospodarsku techniku nebolo treba osvecie o evidencii ale asi iba na cestach nizsich tried. na ceste 1 triedy sa tomu nevyhneme
Keď to nejde silou... tak to ide väčšou silou :)
Prosím mám dotaz na doklady mt8 150 32 jsme koupili od firmy bez technického osvědčení,ktere jsme získali dodatečně od p.Šálka ale jen kopii.Na registru nám bylo zděleno že musíme traktor přihlásit na značky tak že jezdit na stk.Proto prosím jak to máte nebot příspěvky jsou zde uz starší.
Co řekne místně příslušný registr, tak to je svaté. U nás řekli, že tyto věci na značky dávat nebudou a podepsali to. Také je nutno počítat s tím, že se to se změnou úředníků může změnit.
Nevíte někdo jak je to nyní s malotraktory starší výroby jako se vozí z Japonska? Stavoval jsem se nedávno v Polsku u Bosse (mini-traktorki.pl), měl jsem to při cestě. A podle toho co mi říkal tak u nich do pojezdové rychlosti 30km nejsou potřeba registrační značky, jen povinné ručení (a nevím jestli technický průkaz - jako u nás na stroje typu VARI).
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.