Zdravím přátelé, koupil jsem jeden postarší kus tohoto stroje, který dokážu zatím udržovat ve funkčním stavu i já co by absolutní technický antitalent, ale protože mne nouze nutí razit na naše silnice objednal jsem si na něj doklady, ale protože předchozí majitel vše "zbytečné" očesal, chci se zeptat co musí TKáčko splňovat.
Je mi jasné že ve předu světla a blinkry, dále pak zrcátka, ale vzádu nevím jestli stačí blinkr, červené světlo a brzda, nebo by bylo lepší tam dát rovnou sdruženou lampu na přívěsný vozík, aby to mělo rovnou odrazku.
Dále se chci zeptat, jak by měl být uchycený spínač na brzdová světla jak to máte řešené.
Díky
M.
Osvětlení
Re: Osvětlení
Dozadu kup zadní světla, co jsou rozdělené na 2 - 3 části, ty dvě stačí, protože zadní světlo je kombinované s brzdovým, je tam dvouvlákná žárovka. Ale odrazky musí být na traktoru kulaté, pozor na to. Trojúhelník je pouze na přípojné vozidla. Dále potřebuješ trojúhelník označující pomalu jedoucí vozidla (ten velký co se dává na všechny traktory). Kromě mlhovek a couvaček to musí splňovat základní osvětlení jako jakýkoliv jiný stroj co může na cestu, tzn. třeba i auto. Spínač je uchycení na zespod na podlaze, nad brzdovým pedálem. K pedálu je připevněn pružinkou.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Dík Tome, já jsem právě nevěděl ty odrazky.... dal bych tam ty 15x15 cm trojuhelník Koukal jsem že tady v toriu maji koncová světla za stovku a pod to dám odrazky :-))) zbytek dám podle potřeby :-)))
Ještě jednou díky.
Ještě jednou díky.
Kdyžtak se podívej na fotky TKčkek do vlákna Návody a prospekty, tam uvidíš co všechno má na traktoru být. Samozřejmě kromě velkého trojúhelníku a označení rychlosti.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz