Náhon nelze vypnout

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Agroles

Náhon nelze vypnout

#1 Nový příspěvek od Agroles »

Kvedlám s tím jak kvedlal a náhon se stále točí.Jestli třeba není jen spatně seřízená spojka,protože je nová (dělal puvodní majitel OU ještě před prodejem) zabírá hodně nahoře.Co je špatně a kudy k tomu nejlíp vlízt.váleček je na spodku tam asi došteluju spojku.dík za každej typ.

thovt

Re: Náhon nelze vypnout

#2 Nový příspěvek od thovt »

Agroles

Re: Náhon mt 8-065 nelze vypnout

#3 Nový příspěvek od Agroles »

dík za odkaz ale mám mt 8-065 při vyřazení se stále točí zadní náhon a tedy i přední protožemám hřídel i dopředu.Sundal jsem sedačku abych viděl na řazení a vše vypadá že by mělo být ok,ale ta kudla se fort točí.Když narvu páku uplně dozadu a fest ji držím tak se přestane točit,ale povolím o pármilimetrů a jsem ve stejným :vztek: :vztek: :vztek: To jsem si myslel jakej jsem mechanik ,auta a motorky dělám levou zadní ,ale tahle potvora mě školí.co mám kde seřídit??? už mi fakt z toho šibe.dík za každou radu
ještě detail mohlo by to dělat málo olej v převodovce??? jak vysoko má být hladina oleje když sumdám dekl pod sedačkou.omlouvám se za debilní dotazy ,ale nemám to kde vyčíst.

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

Re: Náhon nelze vypnout

#4 Nový příspěvek od Antony30011 »

Já když měl na Vinei špatně seřízenou spojku (lanko málo natažený) tak náhon chytal o zuby. :-/

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy“