Ahoj potřebuji informaci o závěsu traktoru, na levé straně závěsu je hřídel s vyfrézovanými zuby. Na hřídeli je vymezovací pouzdro, které je zasunuté do pevného ramene základní desky.
Potřebuji rozměry a materiál vymezovací pouzdra, mě chybí.
Děkuji za odpovědi
MT8-132.2- závěs
- Martin-SVK
Re: MT8-132.2- závěs
myslim že asi nikto nechape čo vlastne chceš.. pomohla by skor fotka
T-4K-22 :)
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
PON-25 A
ARS-103 _ 5-KN-85
ŽŤ-152
To byla taková scénka se zákaznickou podporou. Prosím vás, v té krabici něco chybí, takto výrobek nelze smontovat.... A dívala jste se pořádně, no tak to vyfoťte. A jak to mám jako vyfotit, aha, no jistě, fotoaparátem...
Ale jestli to chápu správně, tak zbytek toho závěsu je, takže asi nic nebrání výrobě vymezovacího pouzdra tak, aby správně vymezovalo vůli zrovna na tom konkrétním kusu, ne?
Ale jestli to chápu správně, tak zbytek toho závěsu je, takže asi nic nebrání výrobě vymezovacího pouzdra tak, aby správně vymezovalo vůli zrovna na tom konkrétním kusu, ne?
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Ten kdo to opravoval tak vi
Tady mas odkaz na agroad. Ja to tam kupoval objednaval jsem vice dílu.
http://www.nd-traktory.cz/2438-pouzdro.html
Tady mas odkaz na agroad. Ja to tam kupoval objednaval jsem vice dílu.
http://www.nd-traktory.cz/2438-pouzdro.html
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
Já jsem to taky pochopil, Deniels bych rychlejší. To pouzdro je tam proto, aby šla ta hřídel horních táhel zadního TBZ vyndat z toho svařence desky.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz