Zahradni rider moundfilď vyrareni cidla spatecky
-
Zahradni rider moundfilď vyrareni cidla spatecky
Dobry den ma ridera levitu od mauntfildu a potrboval bych vyradit cidlo spatecky. Dekuji za radu
-
Re: Zahradni rider moundfilď vyrazeni cidla spatecky
Masopust1985 píše: ↑stř čer 05, 2024 8:23 pm Dobry den ma ridera levitu od mauntfildu a potrboval bych vyradit cidlo spatecky. Dekuji za radu
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zahradni rider moundfilď vyrareni cidla spatecky
Odpoj kable alebo ich skratuj, to u zavisi od zapojenia
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
Kabely odpojeny a nestartuje. Tak sem je spojil a startuje ale neni cidlo vyrusene jen je divne ze tam vedou 2 kabeli
To jsou kabely podle vzoru Pyšely. Asi myslíš vodiče, ale není mi jasné, kam vedou. Třeba fotka toho čidla by se hodila, těžko můžeš předpokládat, že by tu někdo znal kdejaký klump od zloděje.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Když se konektor rozpojí,nestartuje.....když se spojí,startuje......no tak je rozpoj a konektor překlemuj kusem drátu.
No ten dotaz celkově je takovej neurčitej. A asi o tom nevíš z hola nic. Jeden vodič je přívod proudu k čidlu a ten druhý pak vede třeba k el. mag spojce která spíná a rozpíná sekačku. Nepíšeš proč ho chceš vyřadit. Zřejmě se při zpátečce vypne sekání. Teď jde o to jestli jsi vyřadil správné čidlo. Taky může být třeba čidlo v sedačce jestli na ní dřepíš nebo ne. Startuješ a nestartuješ.Masopust1985 píše: ↑čtv čer 06, 2024 9:53 pm Kabely odpojeny a nestartuje. Tak sem je spojil a startuje ale neni cidlo vyrusene jen je divne ze tam vedou 2 kabeli
Ready když to správné čidlo na zpátečku překlemuje drátem nebo pojistkou tak by nesekal ani dopředu.
To foto by se dost hodilo. No nevím nechce se mi študovat nějaký detaily toho stroje
No možné je všechno,já mám Husqvarnu,třeba to má Béďa jinak.....sekání na zpátećku vypnu/zapnu přímo klíčkem.....konektor pod sedlem jsem odpojoval,když nebyl sedák zatížený,nešlo nastartovat,,pokud se to stalo za provozu,zdechlo to.....a protože to byl spínač typu zatíženo-sepnuto,stačilo rozpojit konektor a hodit klemu.
Ready, vždyť to tazateli píšu že by to chtělo blíž specifikovat. Vždyť každej stroj je jinej. S jiným ovládáním.