Násobič otáček MT8-050

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Martin5

Násobič otáček MT8-050

#1 Nový příspěvek od Martin5 »

Zdravím pánové, naskytla se mi koupě MT8-050 je to i s nakladačem a širokými koly za celkem slušnou cenu. Ale je bez motoru a toho násobiče otáček co je na něm. Má to cenu kupovat? Dá se ten násobič ještě někde sehnat?? Motor doma mám právě. Děkuji za každou radu.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

Re: Násobič otáček MT8-050

#2 Nový příspěvek od Milhauss »

Co myslíš tím násobičem otáček,jako reduktor??? No abych řekl pravdu,nějakou chvíli po 050kách čumím,inzerce a tak,a reduktor jsem v životě na prodej neviděl. Ale jestli máš motor,bral bych to hned. Dej si poptávku,lidi mají doma různé krámy,třeba se někde najde. A kde je ten původní,i kdyby motor odešel,reduktor někde být musí??

Martin5

#3 Nový příspěvek od Martin5 »

No asi to bude reduktor, je to hned za motorem. Majitel to koupil už bez toho. A nějakou dobu mu to tam už stojí. Jde mi o to když to koupím aby mi to doma nestálo 10 let a neměl v tom peníze. Mám doma ještě Mt8-132.2 po repasu tak jeden by musel z domu.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#4 Nový příspěvek od Milhauss »

No tak to bude asi problém,větší štěstí asi bude sehnat motor přímo z mt8 050 i s reduktorem,a ten tvůj prodat. Obávám se,že sehnat jen reduktor bude nadlidský výkon. Nebo tam něco napasovat,nějakou zpomalovací převodovku. Blbý je že musíš prodat 132ku,vzal bych to a když neseženeš,prodat se to nechá vždy,ceny dolů nejdou,spíše naopak

Martin5

#5 Nový příspěvek od Martin5 »

To bude asi oříšek trošku. Jako traktor s kabinou bych vzal. Ale tohle mě právě štve že to asi samotné nepůjde sehnat:((

Tom

#6 Nový příspěvek od Tom »

No a co se třeba informavat ve Wisconsinu, Slav servisu, nebo třeba u Šálka, jestli se jim tam něco neválí, a na kolik by to vyšlo? De facto na tom nic není. V návodu je tuším napsaný převod, respektive on je pro každý motor trošku jiný. A asi nebude problém v nejhorším to pořešit nějakým přídavným převodem. Když se ti šiklo něco takového, tak bych do toho určitě šel... I kdybys to pak zase přepustil dál... i za nekompletní MT8 za dobrou cenu ti lidi urvou ruce
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Tata
Kontaktovat uživatele:

#7 Nový příspěvek od Tata »

taky bych to vzal, ale jak se člověk díva za kolik se da pořidit činan tak mi to příjde uplně ulet ty ceny za 25let starý defakto krám na kterem je treba vyměnit aspon ložiska a gufera :driver: :driver:
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx

thovt

#8 Nový příspěvek od thovt »

Souhlas ,ale tenkrát kvalita byla jiná ,dnes montují kurvítka.

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy“