Sazeč brambor domácí výroby
Sazeč brambor domácí výroby
Sázím brambory na rozteč hrobů 76cm (nejužší rozchod TK) 26cm od sebe. Jak sázíte vy?
-
Re: Sazeč brambor domácí výroby
Sazečem SK2 130,tam sou řádky 56 cm a rozteč cca 26 cm. Koukám že máš káru NSN 10,má štítek? Hledám fotky z výroby Agrostroj prostějov,moc dík
Pěkný sazeč, takový nějaký bych potřeboval, ale nedá se u nás koupit. Budu ho muset někde zadat jako kusovku
Jak ty brambory prooráváš TKčkem při rozteči hrobů 56cm? Vlečku mám i ze štítkem o jaké fotky máš zájem? Mám k němu i knížku. Podobný sazeč vyrábí nějaký pan Jakubec http://www.sazecebrambor.vyrobce.cz/
-
Na proorávání se dělají nástavce na náboje,ale ty nemám,takže roztáhnu náboje na ose a otočím kola a zbytek je zemědělská vůle ,většinou ale je neproorávám,zadní radličky u sazeče mám nastaveny hodně hluboko. Prosim tě fotku výrobního štítku,a když máš i návod,tak zapojení brzd,jestli se ti povede,potřebuju zlegalizovat a brzdit vlečku původně za Pfku,to je ta pod dřevem v mém vlákně,moc dík
Fotky Ti pošlu na email.
Máš úúúúúúúúúúúžasně dlouhý pole, nemáš tak jako já trošku problém s udržením roviny?
Máš úúúúúúúúúúúžasně dlouhý pole, nemáš tak jako já trošku problém s udržením roviny?
- Holder
Pěkný sazeč !
Ani ne, nesmíš se otáčet na obsluhu sazeče. Musíš si předsebou najít nějaký bod(třeba že máš na střed kapoty stromek, nebo branku,atd.) a pořád to hlídat. Ono jedu na jedničku a téměř na volnoběh tak se to dá ještě jakž takž uhlídat. Kolikrát je to ale fuška, ale co naděláme, máme kloubáky.Že to máš křivy, s tím si hlavu nelam, na křivým řádku víc vyroste.
-
V křivym řádku drží líp voda,když naprší
jeto pravda taky to mam klikaty obsoused semi sice posmiva ale ja naneho seee.......ru.a když sem je vyndaval tak tasil sve bulvy jake pekne a množstvi mam vic než on ktery si potrpi na presne rovine.řadku.jo a sazel otyden později než já,a odva tydne sklizel dřive.tak ta voda děla divy.tak at ti ten tkouš stim vercajkem oěknym maka ostošest.čagos
Velice se mi líbila hláška že "na křivým řádku víc vyroste" a dovolil jsem si jí dát jako podpis doufám že jsem neporušil autorská práva.
- PRAKTIK
U nas sa hovori čim krivšie tym smiešnejšie
- MarianKo
U nás sa zas hovorí ,Je to krivé jak šarkanova ci..cina.
a u nás se řika maš to křivé jak když pes chčije.