ŠTÍPAČKA POLEN ZA TK

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Orešanec2

Re: ŠTÍPAČKA POLEN ZA TK

#61 Nový příspěvek od Orešanec2 »

Preco by to malo byt divne? V prevodovke na traktore su vtedy mensie krutiace momenty, ktore musi znasat ta prevodovka za kardanom.

rimmerworld

#62 Nový příspěvek od rimmerworld »

Ak nenam vypinanie napravy...traktorove prevody mi nepomozu :)...

Orešanec2

#63 Nový příspěvek od Orešanec2 »

Jaj, ale ja som pisal o svojom stroji kde vypinanie mam. Len som bol zvedavy ako sa osvedcilo tvoje riesenie. Ono inak ete by sa dalo aj to ze prednu napravu zdvihnes do vzduchu. Len najst vhodny a stabilny sposob zdvihu.

rimmerworld

#64 Nový příspěvek od rimmerworld »

Tak ako som pisal..zatial funguje...;)...a spokojnost...nie je to na obrovske klady..ale zatial sme take velmi nemali...dvihat to do vzduchu..a aby sa mi tocili kolesa...fuuu..to by som nechcel..ale tusim som videl aj take video..

Orešanec2

#65 Nový příspěvek od Orešanec2 »

Ja som o tom zdvihnuti uvazoval, ale netrufal som si to tak pouzivat a radsej som dal dorobit odpojovac pri generalke prevodovky.

jen-inzerat

#66 Nový příspěvek od jen-inzerat »

Orešanec2 píše: čtv lis 28, 2024 11:47 am . Ono inak ete by sa dalo aj to ze prednu napravu zdvihnes do vzduchu. Len najst vhodny a stabilny sposob zdvihu.
Jen si dovolím malou poznámku, viděl jsem. Na čelní radlici měl dvoučinný píst s rychlospojkama, při shrnování připojil píst vpředu a pro zvednutí předních kol vzadu. Na volný vývod pístu nasazoval samce rychlospojky kvůli odvzdušnění. Měl to tak kvůli míchačce, reverzem dopředu míchal a dozadu z míchačky vysypával, nebo to možná bylo obráceně, to je ale vedlejší.

Odpovědět

Zpět na „Příslušenství k malotraktorům“