novacik TZ4K14 David
novacik TZ4K14 David
zdravim, nevie mi niekto poradit ohladom TZ4K14, neviem vyradit rychlost z prevodovky a pri vymene spojkoveho lanka mi ostala spojka zaseknuta a nejde mi s nou pohnut. dajte nejaku radu lebo som uplny novacik v tychto veciach a TZ mam len tyzden a este nejazdilo. Dik za radu
Re: novacik TZ4K14 David
a ako sa ti zasekla je stále zapnutá alebo sa nedá zapnúť?
malosériové sústruženie, vyrobím alebo navrhnem aj celé funkčné prvky (medziprevodovky, navijáky...)
Slovensko Bytčiansky okres
www.lesotech.estranky.cz
www.lesotech.estranky.cz
uz som to chvalabohu poriesil, spojku som klepol silnejsie s kladivom a ta rychlost, tam je ten problem ze mi vyskocila tycka na radenie rychlosti mimo polohu, budem to musiet dako vyvlozkovat lebo sa stava ze pri radeni z 2 do 3 mi vyskoci mimo polohu...
nevies mi ale poradit kolko zubovy je starter na traktor a da sa nieco ine ako original dopasovat?
dik
nevies mi ale poradit kolko zubovy je starter na traktor a da sa nieco ine ako original dopasovat?
dik
štarér má 9 zubov, ja som teraz tiež dával nový kúpil som štartér ale nepasoval kryt tak som ho musel dať zo starého a teraz bez problémov,
ale zo 14 by nemal byť problém tam je viac miesta na štartér( vojde aj dlhší ako do tk-10)
ale zo 14 by nemal byť problém tam je viac miesta na štartér( vojde aj dlhší ako do tk-10)
malosériové sústruženie, vyrobím alebo navrhnem aj celé funkčné prvky (medziprevodovky, navijáky...)
www.lesotech.estranky.cz
www.lesotech.estranky.cz
ludia z fóra hovoria že pasuje zo žuka, origo tam montovali tie polské a tým podla mna pokazili celý traktor
www.lesotech.estranky.cz
www.lesotech.estranky.cz
- majo258
ahoj
kam vyskoci? nemas len vydretu kulisu na hornej prirube? to H-acko?
ak su packy v neutrali, su zarezy vedla seba, nemala by vyskocit a po zaradeni drzi paku na mieste to H-acko.
kam vyskoci? nemas len vydretu kulisu na hornej prirube? to H-acko?
ak su packy v neutrali, su zarezy vedla seba, nemala by vyskocit a po zaradeni drzi paku na mieste to H-acko.
- majo258
tu je to zvrchu, jedna vidlicka je na jednej polovici prevodovky a druha na druhej, nemalo by to vyskakovat ak je vo vnutri vsetko ok.
ja som to mal raz odlomené, musel som to privariť
www.lesotech.estranky.cz
www.lesotech.estranky.cz
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak se dá vyřadit nějak šroubovákem když mám zařazenou rychlost a nejde vyřadit 3 ani 4 (zařazená je tam nejspíš 3) je na to nějaký návod nebo podobně? Děkuji za odpověď.
No nejdřív odšroubuj to víko co skrz něho jde šaltra, pod ním jsou výřezy řadících vidliček, třeba je něco špatně tam (zařazené dva kvalty nebo něco s řadícím palcem)
Byl vyskočená ta řadící páka z vydliček takže už je vše spraveno děkuji za rady.