MT8-065

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Tom

Re: MT8-065

#61 Nový příspěvek od Tom »

Agro se myslím dávalo ze začátku výroby. Pak to změnili na Agrozet.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

peče

#62 Nový příspěvek od peče »

OK, díky. Na podzim minulého roku byla v inzerci jedna s výrobním číslem 0007, ta měla napis na masce Agrozet a na zadní straně kabiny nápis Agrozet Prostějov. Pak jsem viděl jednu s výrobním číslem 0032 a ta měla nápis Agrozet Rožňava. Je to jenom pro zajímavost, viz. foto:

Obrázek

Tom

#63 Nový příspěvek od Tom »

Je to možné. Některé 050 taky mají to "Agro" :-/ A na tom prospektu je z druhé strany fotka 065 Cabrio, a ta má taky "Agro". A v prospektu k 050 mají traktory s bílými koly "Agro" a traktory s červenými "Agrozet".
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

dektrans

#64 Nový příspěvek od dektrans »

Dobrý den, kolik prosím Vás má výšku traktůrek MT8-065 ? a kolik cca váží? chci si ji koupit a řeším dopravu..: děkuji

Tom

#65 Nový příspěvek od Tom »

dektrans píše:Dobrý den, kolik prosím Vás má výšku traktůrek MT8-065 ? a kolik cca váží? chci si ji koupit a řeším dopravu..: děkuji
Stačí, když to sem napíšeš jednou ;-) Mrkni sem... http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 2&start=90
TomAgro@seznam.cz

dektrans

#66 Nový příspěvek od dektrans »

Tom píše:
dektrans píše:Dobrý den, kolik prosím Vás má výšku traktůrek MT8-065 ? a kolik cca váží? chci si ji koupit a řeším dopravu..: děkuji
Stačí, když to sem napíšeš jednou ;-) Mrkni sem... http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 2&start=90

Díky moc..:)

Tom

#67 Nový příspěvek od Tom »

dektrans píše:
Tom píše:

Díky moc..:)
Nemáš zač, za odměnu nám sem pak můžeš dát fotky Tvé 065ky ;-)
TomAgro@seznam.cz

peče

#68 Nový příspěvek od peče »

Tak MT8 je na prodej snad jediná, která dostala motor TAZ1500.

No se spotřebou je to horší, ale vychází to tak okolo těch šesti litrů na hodinu. Když dělám s tím čelňákem , tak i trošičku víc, protože mě to pořád přitahuje k tomu abych šlapal na plyn i když se to o moc rychleji nehejbe. Teď v tom mám motor originál š1203 ale už mám přichystanej TAZ 1500 a budu to předělávat. Musí se tam dát olejové čerpadlo s větším průtokem oleje, aby se ten čelňák hejbal rychleji, no a pak už jen buď sehnat a nebo vyrobit originál prtikusu brzd na oj k vleku a snad to bude zase nějaký ten rok sloužit bez problémů. Prostě je to pořád lepší řešení než ty domácí traktory. Dřív jsem taky dva vyrobil a když s tím nemůžeš na silnici, tak to vcelku k ničemu není. Pak jsem vše prodal a koupil MINI 070 a za půl roku šel dál. Taky to není špatnej stroj, ale muselo by to mít silnější motor, hydrauliku (je tam ruční a žádná sláva to není) a hlavně starter a baterku. Malýho pracanta vastřídal o trošku větší a s tím jsem spokojenej. Byl sice dražší, ale zase to udělá dost práce. Měl jsem u toho ještě zameták a lištovou sekačku ale pro to jsem nenašel využití a tak jsem to taky poslal dál. Tak teď už k tomu mám jen origo vlek, čelní radlici, čelňák s dvouma lopatama a vydlema, naváják do lesa a zadní radlici na sníh. Myslím že to snad stačí na práci okolo baráku. I když tu přední a zadní radlici už teď vůbec nepoužívám ale nechce se mě s tím loučit, tak to tady přeskakuju a nadávám kterej debil mě to dal do cesty.

http://stroje.bazos.cz/inzerat/28354558/MT8-065.php

Rolník74

#69 Nový příspěvek od Rolník74 »

Pánové mám možnost zakoupit tuhle "mašinu" za celkem dobrý peníz.Je to bohužel benzín,ale to by snad neměl být problém předělat,má to veškerou dokumentaci a nynější majitel mě tvrdí,že to nemůže na silnici.Jak je to tedy s pohybem po silnici s tímto traktorem v současném právním bludišti?Dík.

Michal19

#70 Nový příspěvek od Michal19 »

Ahoj chcem sa spýtať aka spojka na mt8 065 ide a kde ju zohnať.

Michal19

#71 Nový příspěvek od Michal19 »

Viete my poradiť kdo ma skúsenosť so spojkou na mt8 065 chcem ju meniť len neviem aka tam ide presne čo pasuje na mt8 050 dakujem

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“