MT8-065
Re: MT8-065
Agro se myslím dávalo ze začátku výroby. Pak to změnili na Agrozet.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Je to možné. Některé 050 taky mají to "Agro" A na tom prospektu je z druhé strany fotka 065 Cabrio, a ta má taky "Agro". A v prospektu k 050 mají traktory s bílými koly "Agro" a traktory s červenými "Agrozet".
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Dobrý den, kolik prosím Vás má výšku traktůrek MT8-065 ? a kolik cca váží? chci si ji koupit a řeším dopravu..: děkuji
Stačí, když to sem napíšeš jednou Mrkni sem... http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 2&start=90dektrans píše:Dobrý den, kolik prosím Vás má výšku traktůrek MT8-065 ? a kolik cca váží? chci si ji koupit a řeším dopravu..: děkuji
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Tom píše:Stačí, když to sem napíšeš jednou Mrkni sem... http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 2&start=90dektrans píše:Dobrý den, kolik prosím Vás má výšku traktůrek MT8-065 ? a kolik cca váží? chci si ji koupit a řeším dopravu..: děkuji
Díky moc..
Nemáš zač, za odměnu nám sem pak můžeš dát fotky Tvé 065kydektrans píše:Tom píše:Stačí, když to sem napíšeš jednou Mrkni sem... http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 2&start=90dektrans píše:Dobrý den, kolik prosím Vás má výšku traktůrek MT8-065 ? a kolik cca váží? chci si ji koupit a řeším dopravu..: děkuji
Díky moc..
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Tak MT8 je na prodej snad jediná, která dostala motor TAZ1500.
No se spotřebou je to horší, ale vychází to tak okolo těch šesti litrů na hodinu. Když dělám s tím čelňákem , tak i trošičku víc, protože mě to pořád přitahuje k tomu abych šlapal na plyn i když se to o moc rychleji nehejbe. Teď v tom mám motor originál š1203 ale už mám přichystanej TAZ 1500 a budu to předělávat. Musí se tam dát olejové čerpadlo s větším průtokem oleje, aby se ten čelňák hejbal rychleji, no a pak už jen buď sehnat a nebo vyrobit originál prtikusu brzd na oj k vleku a snad to bude zase nějaký ten rok sloužit bez problémů. Prostě je to pořád lepší řešení než ty domácí traktory. Dřív jsem taky dva vyrobil a když s tím nemůžeš na silnici, tak to vcelku k ničemu není. Pak jsem vše prodal a koupil MINI 070 a za půl roku šel dál. Taky to není špatnej stroj, ale muselo by to mít silnější motor, hydrauliku (je tam ruční a žádná sláva to není) a hlavně starter a baterku. Malýho pracanta vastřídal o trošku větší a s tím jsem spokojenej. Byl sice dražší, ale zase to udělá dost práce. Měl jsem u toho ještě zameták a lištovou sekačku ale pro to jsem nenašel využití a tak jsem to taky poslal dál. Tak teď už k tomu mám jen origo vlek, čelní radlici, čelňák s dvouma lopatama a vydlema, naváják do lesa a zadní radlici na sníh. Myslím že to snad stačí na práci okolo baráku. I když tu přední a zadní radlici už teď vůbec nepoužívám ale nechce se mě s tím loučit, tak to tady přeskakuju a nadávám kterej debil mě to dal do cesty.
http://stroje.bazos.cz/inzerat/28354558/MT8-065.php
No se spotřebou je to horší, ale vychází to tak okolo těch šesti litrů na hodinu. Když dělám s tím čelňákem , tak i trošičku víc, protože mě to pořád přitahuje k tomu abych šlapal na plyn i když se to o moc rychleji nehejbe. Teď v tom mám motor originál š1203 ale už mám přichystanej TAZ 1500 a budu to předělávat. Musí se tam dát olejové čerpadlo s větším průtokem oleje, aby se ten čelňák hejbal rychleji, no a pak už jen buď sehnat a nebo vyrobit originál prtikusu brzd na oj k vleku a snad to bude zase nějaký ten rok sloužit bez problémů. Prostě je to pořád lepší řešení než ty domácí traktory. Dřív jsem taky dva vyrobil a když s tím nemůžeš na silnici, tak to vcelku k ničemu není. Pak jsem vše prodal a koupil MINI 070 a za půl roku šel dál. Taky to není špatnej stroj, ale muselo by to mít silnější motor, hydrauliku (je tam ruční a žádná sláva to není) a hlavně starter a baterku. Malýho pracanta vastřídal o trošku větší a s tím jsem spokojenej. Byl sice dražší, ale zase to udělá dost práce. Měl jsem u toho ještě zameták a lištovou sekačku ale pro to jsem nenašel využití a tak jsem to taky poslal dál. Tak teď už k tomu mám jen origo vlek, čelní radlici, čelňák s dvouma lopatama a vydlema, naváják do lesa a zadní radlici na sníh. Myslím že to snad stačí na práci okolo baráku. I když tu přední a zadní radlici už teď vůbec nepoužívám ale nechce se mě s tím loučit, tak to tady přeskakuju a nadávám kterej debil mě to dal do cesty.
http://stroje.bazos.cz/inzerat/28354558/MT8-065.php
Pánové mám možnost zakoupit tuhle "mašinu" za celkem dobrý peníz.Je to bohužel benzín,ale to by snad neměl být problém předělat,má to veškerou dokumentaci a nynější majitel mě tvrdí,že to nemůže na silnici.Jak je to tedy s pohybem po silnici s tímto traktorem v současném právním bludišti?Dík.
Ahoj chcem sa spýtať aka spojka na mt8 065 ide a kde ju zohnať.
Viete my poradiť kdo ma skúsenosť so spojkou na mt8 065 chcem ju meniť len neviem aka tam ide presne čo pasuje na mt8 050 dakujem