Ahojte,
zo spojkou pretrvával problém ešte týždeň, pedál sa pomaly vracal spátky. Pri oraní ma išlo uchytiť. Nová spojka, nové lanko a problém stále. Už som myslel, že vymením prítlačný tanier. neuveríte kde bol problém.
Chybné spojkové lanko. Ešte raz som ho vymenil a je po probléme.
Na vlečke my povolili kolesá, roztrhlo ich z boku, takže sa nedalo jazdiť. Teraz sa my podarilo zohnať gumy aj s diskami z Ara, sú síce 7,5/16 a bál som sa že budú šúchať, ale nie je problém a zodvihlo vlečku o pár cm.
Moje MT8
- robert xxx
Re: Moje MT8
S lankom som mal aj ja problem a ked som ho vitiahol z boldenu tak v strede bolo rozstrapkane a tam sa hrizlo ... ta vlečka s timi kolami vizera že hned uvezieo neco viac a aj v terene bude lepsie lahšie pojde cez nerovnosti a nebude sa tolko borit ale zas je širšia čiže trosicka večši odpor ale vzdi neco za neco ale hlavne ze sa kruca
Práce sa neboj! , kľudne si vedľa nej ľahni!!
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???
- rimmerworld
Ja sa chcem vratit k tvojmu mulcovacu ..mas tam y.noze ..alebo kladiva?...
Robert - na vlečce jsem měl gumy z traktoru, dal jsem z Avie 15 (20) a je to nesmrtelné!
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
- robert xxx
na mulčovači mám kladivka. Chcel som Y nože, ale neboli skladom.
- robert xxx
Prajem Vám všetko dobré do nového roka, veľa zdravia, šťastia a hlavne bezporuchovosť na strojoch.
- rimmerworld
Napodobne aj tebe