Poptávka: odlitek - slévárna oceli poptávka
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
- Ladislav
- Kontaktovat uživatele:
Poptávka: odlitek - slévárna oceli poptávka
Není tady nkdo s kontakty na možnost odlití do 50kg??????
Děkuji za snahu??
Děkuji za snahu??
cestou-necestou,polem-nepolem,jedu se svým
traktorem-Greenhornem
traktorem-Greenhornem
-
Re: odlitek - slévárna oceli poptávka
kontakt bych měl ... ale je to okolí rokycan, přesněji Letkov což už pro tebe je možná daleko na druhou stranu všechno je řešitelné
my si od nich necháváme lít pravidelně (vždy malé odlitky a málo kusů) ... mají myslim do 100kg
co chceš odlévat ???
edit: je to http://www.libenia.cz/
my si od nich necháváme lít pravidelně (vždy malé odlitky a málo kusů) ... mají myslim do 100kg
co chceš odlévat ???
- Ladislav
- Kontaktovat uživatele:
Chci si dát dohromady špalíčkovač,ozubená kola jsem sehnal a mají osovou 308mm,hřídel mi vychází na nějakech 75mm a obrábět z tyče je šílené,ve feroně mi řekli za metr k 7500kč,tak hledám jiné varianty pro mne schůdné,jo ještě musím míthřídele delší,neb na každou chci dát setrvák.Jinak jsem na tu slévárnu jukal na netu ,ale ta dálka a ještě nevím,jakou nadhodí cenu
[Youtube][/Youtube]kocicirada píše:kontakt bych měl ... ale je to okolí rokycan, přesněji Letkov což už pro tebe je možná daleko na druhou stranu všechno je řešitelné
co chceš odlévat ???
traktorem-Greenhornem
traktorem-Greenhornem
Ofrezovai ctyrhranu na trojhran a osoustruzeni na prumer cca 35mm nemuze byt preci levnejsi, nez odliti, osoustruzeni a ofrezovani. Pokud jo, tak asi ziju v jinym svete. Myslel jsem, ze vic prace vic stoji a min prace min stoji.
Ahoj, až budeš hřídele vyrábět, vše pořádně naddimenzuj. Na těchto strojích jsou velké síly. Už budu dělat druhou hřídel jednomu pánovi. První ulítla po dvou sezonách. Druhou budu dělat do foroty, až to zase uletí, aby to jen prohodil.
Je s tím celkem dost práce a stačí chvilka a větší ,,porce" a křup je po štěpkování.
Je s tím celkem dost práce a stačí chvilka a větší ,,porce" a křup je po štěpkování.
no za 7500korun to bude už asi aji opracovany a nože nabrošeny a smontovany ne? , jinak tolik materiál nestoji to neni možné, jo leda že by to byl nejaké "extra třída-spešl ocel", myslim že to odlití nebude 7tisic ale 20
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
No ale ještě k tomu bude muset někdo vykutit model. Sem tam dělám modely na lití. Ale většinou hliník, mosaz. Naposledy na lití hliníku mezikruží pod disky kol. Ale tuhle jsem dělal na mosaz na repliky karbidovejch lampiček, co bejvaly dřív na těch starejch veteránech. Byly kovoví, ale dalo to práce než to šlo odlejvat. No a většinou dělám dřevěný, to jde celkem rychle, ale zase toho bordelu po mašinách!
Oni to odlejou, ale ty ceny jsou dost hrozný.
Oni to odlejou, ale ty ceny jsou dost hrozný.
ty dva posledni obrázky to je kohótek-nekohótek? naco to je dyž je to kohótek co se snim nedá kohótkovat jináč teda moc pěkné výrobky, to je skoro jak umě akoráď ve věčim, já teho tolik nedělám, umě nikdo nic dělat nechce
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
- Ladislav
- Kontaktovat uživatele:
třeba se na tebe obrátím,jestli se domluvíme na ceně,nevím právě jaklé jsou ceny ve slévárnách.V mádí jsem dělal ve slévárně ŠKODA ČB.prošel jsem od dřevomodeláře až po cídírnu.Tento model by byl docela jednoduchej.plchy bych nefrézoval jenom stočil hřídele + vyfrézovaní drážek pro nože.
traktorem-Greenhornem
traktorem-Greenhornem
-
nahod nějaký přesnější výkres ... takhle moc nedokážu určit jak je to velký ....
Baťa1 ... 20 to stát nebude ... ale když vemu model, odlitek, dopravu ... tak už to určitě přesáhne 7tisíc
Ota: vypadá to že tam nebyl pořádný radius ... doporučil bych pokud je to možné minimálně R5 ... ale je to jak řikáš .. udělá to rup a je hotovo .. ale rozhodně tě nechci poučovat ...
cena mi taky přijde nějaká šílená ... ale bez rozměrů nedokázu říct
Baťa1 ... 20 to stát nebude ... ale když vemu model, odlitek, dopravu ... tak už to určitě přesáhne 7tisíc
Ota: vypadá to že tam nebyl pořádný radius ... doporučil bych pokud je to možné minimálně R5 ... ale je to jak řikáš .. udělá to rup a je hotovo .. ale rozhodně tě nechci poučovat ...
chtělo by to aj lepší matroš třeba 15230
- Ladislav
- Kontaktovat uživatele:
mám takovouhle malůvku -pro nástřel to stačí hřídele by mněly být 75 mm . ve vrcholu budou drážky 20mm pro nože ,jednalo by se o dva kusy ,tohle jsem měl jako nástřel pro odlitek.Jinak díky .kocicirada píše:nahod nějaký přesnější výkres ... takhle moc nedokážu určit jak je to velký ....
traktorem-Greenhornem
traktorem-Greenhornem
Nevím proč to chcete všichni z jednoho kusu.Proč neuděláte vlastní těleso s otvorem a drážkou a hřídel zvlášť ze zušlechtěného materiálu.Když se zlomí hřídel,tak ji jednoduše vyměníte a je to.
tak to máme na drtiči v práci
- Ladislav
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím,ale v případě odlitku je toto pro mne lepší řešení,je to věc diskuze.vitex píše:Nevím proč to chcete všichni z jednoho kusu.Proč neuděláte vlastní těleso s otvorem a drážkou a hřídel zvlášť ze zušlechtěného materiálu.Když se zlomí hřídel,tak ji jednoduše vyměníte a je to.
Přesto díky za doporučení. Ladislav
traktorem-Greenhornem
traktorem-Greenhornem