Poptávka: Kdo zhotoví vrtanou studnu - Pardubicko

Moderátor: Mikro

Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze

Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Zpráva
Autor
Ivan50

Re: Kdo zhotoví vrtanou studnu - Pardubicko

#16 Nový příspěvek od Ivan50 »

Wyky píše:Zapichovanim spendliku po jednom do proutku a chozenim pres vybrane misto po kazdem zapichnutem spendliku. Kdyz se prestane ohybat, tak pocet spendliku=pocet metru/decimetru/centimetru - je to o tom, co si urcim, ze jeden spendlik znamena. Se sicherhajtskama je to podobny, jen je vesim na virguli.
Zdarec
A uvažoval si niekedy o tom logickym rozumom,ako to žiarenie z toho pramena može vediet kolko špendlikov si tam napichal? :-/ Odporučam si vypočut ten odkaz o prutkareni až do konca.Chlapi,podla mna to fakt neni sranda a to,že to zaleži na sile pramena mi nenahovori nikto :tyty:A tebe by som doporučoval sa nad tym zamysliet a čim skor sa na to vyprdnut... :friends:

Wyky

#17 Nový příspěvek od Wyky »

Ivan50 píše:
Wyky píše:Zapichovanim spendliku po jednom do proutku a chozenim pres vybrane misto po kazdem zapichnutem spendliku. Kdyz se prestane ohybat, tak pocet spendliku=pocet metru/decimetru/centimetru - je to o tom, co si urcim, ze jeden spendlik znamena. Se sicherhajtskama je to podobny, jen je vesim na virguli.
Zdarec
A uvažoval si niekedy o tom logickym rozumom,ako to žiarenie z toho pramena može vediet kolko špendlikov si tam napichal? :-/ Odporučam si vypočut ten odkaz o prutkareni až do konca.Chlapi,podla mna to fakt neni sranda a to,že to zaleži na sile pramena mi nenahovori nikto :tyty:A tebe by som doporučoval sa nad tym zamysliet a čim skor sa na to vyprdnut... :friends:
Zajimalo by me, proc bych se na to mel vykaslat, kdyz to funguje?? Mohl bys mi to vysvetlit?? Logickym rozumem, prosim. :smich:

Ivan50

#18 Nový příspěvek od Ivan50 »

Wyky píše:
Ivan50 píše:
Wyky píše:Zapichovanim spendliku po jednom do proutku a chozenim pres vybrane misto po kazdem zapichnutem spendliku. Kdyzse prestane ohybat, tak pocet spendliku=pocet metru/decimetru/centimetru - je to o tom, co si urcim, ze jeden spendlik znamena.Se sicherhajtskama je to podobny, jen je vesim na virguli.
Zdarec A uvažoval si niekedy o tom logickym rozumom,ako to žiarenie z toho pramena može vediet kolko špendlikov si tam napichal? :-/ Odporučam si vypočut ten odkaz o prutkareni až do konca.Chlapi,podla mna to fakt neni sranda a to,že to zaleži na sile pramena mi nenahovori nikto :tyty:A tebeby som doporučoval sa nad tym zamysliet a čim skor sa na to vyprdnut... :friends:
Zajimalo by me, procbychse na to mel vykaslat, kdyz to funguje?? Mohlbys mi to vysvetlit?? Logickym rozumem, prosim. :smich:
No predpokladam,že si to video nepočuval a že si ateista/ako 90% českych občanov,to je každeho vec/,takže tebe to nema vyznam vysvetlovat

Wyky

#19 Nový příspěvek od Wyky »

Jo, jsem ateista a ted mi rekni, co to ma spolecnyho s proutkarenim, chytroline?? :smich:

Ivan50

#20 Nový příspěvek od Ivan50 »

Wyky píše:Jo, jsem ateista a ted mi rekni, co to ma spolecnyho s proutkarenim, chytroline?? :smich:
Neviem, či si nechceš to video popočuvat,alebo si si ho počuval a si tak s prepačenim blby ,že to nechapeš :-/ :-/ o čo tam vlastne ide.....ale ako vravim ,každeho vec.Každy ma na to svoj nazor a ja ho nikomu neberem,len som chcel aby si sa nad tym zamyslel ,komu tym služiš....

Wyky

#21 Nový příspěvek od Wyky »

No, tak jsme se zase nic nedozvedeli. :evil:

Objasni mi, prosim, komu tim slouzim? To bude nejakej bubak, asi. :smich: :smich: Video jsem koukal cele, neni tak dlouhe, ale poslouchat vic jak hodinovou prednasku me fakt nebavi. Mam jiny veci na praci.... A urazky si laskave nech pro svoji babicku, ta Ti mozna zere. Ja ne. :zly:

Ivan50

#22 Nový příspěvek od Ivan50 »

OK.

Ivan50

#23 Nový příspěvek od Ivan50 »

Wyky píše:No, tak jsme se zase nic nedozvedeli. :evil:

Objasni mi, prosim, komu tim slouzim? To bude nejakej bubak, asi. :smich: :smich: Video jsem koukal cele, neni tak dlouhe, ale poslouchat vic jak hodinovou prednasku me fakt nebavi. Mam jiny veci na praci.... A urazky si laskave nech pro svoji babicku, ta Ti mozna zere. Ja ne. :zly:
Podla mna tomu služiš rohatemu"pánovi" http://www.youtube.com/watch?v=tiIZHWxYqiU

makrde

#24 Nový příspěvek od makrde »

k tematu . voda je všude záleží jen v jaké hloubce . K vrtání zkus http://www.studnysat.cz/kontakt otec se synem kousek od Prahy nebo ti pak mohu dát číslo na kluky z Jihlavy . k průměru by ti postačil 125 a udělat ji hlubší cca do 30 m nemusíš mít povolení od banařů .

Wyky

#25 Nový příspěvek od Wyky »

Ivan50 píše:
Wyky píše:No, tak jsme se zase nic nedozvedeli. :evil:

Podla mna tomu služiš rohatemu"pánovi" http://www.youtube.com/watch?v=tiIZHWxYqiU
Jo, tak to uz nema cenu dal argumentovat. :smich:

klepi

#26 Nový příspěvek od klepi »

Zkus třeba tyhle, dělají dobře, ale nevím jak toho mají na jaro moc
http://www.vrtane-studny-cermak.cz/

Belzebub

Re: Poptávka: Kdo zhotoví vrtanou studnu - Pardubicko

#27 Nový příspěvek od Belzebub »

vrt hotov, ještě hlavu.
15m za 19500,- (vrtají 220 a 206 mm a vystrojili. Vnitřní průměr 150mm.
A ještě opapírovat (6000 Kč) a bude hotovo.
2hod čerpali (cca 5 kubíků) a vody habakuk.
Studny Velínský (Lány u Chrudimi)
Už vím, co potřebuju na Š1000MB 67
celý motor :(
vložky/písty
klikovku
nohu k ventilátoru
sadu těsnění k motoru
vodní pumpu

Odpovědět

Zpět na „Služby a výpomoc“