Nabízím otryskání různých dílů i větších rozměrů,možnost nastříkání základem atd.Provozovna v obci Pokojov v okrese Žďár nad Sázavou.tel.773 633 960 p.Zvolánek
Je s něma dobrá domluva,více informací po telefonu viz. výše.
To nejsem já,jen jsem vložil kontakt.zajíc
Nabídka: Tryskání pískem
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Re: Tryskání pískem
Otryská i plechy tak aby se nezprohýbaly? síla cca 1-1,5mm
Re: Tryskání pískem
U toho plechu nejvíc záleží na tvaru součásti. Samo jde otryskat i volně položená tabule jedničky plechu, ale je to otrava - jemné abrazivo, ostrý úhel...
Nedávno jsem dělal NN-8, návěs za jednoosáka a šlo to pěkně, jenže tam jsou v tom plechu prolisy.
Tímto se omlouvám, že jsem neodpověděl na otázku jestli to výše uvedená provozovna umí. Myslím, že za tímto účelem tam zajíc vložil to telefoní číslo.
Nedávno jsem dělal NN-8, návěs za jednoosáka a šlo to pěkně, jenže tam jsou v tom plechu prolisy.
Tímto se omlouvám, že jsem neodpověděl na otázku jestli to výše uvedená provozovna umí. Myslím, že za tímto účelem tam zajíc vložil to telefoní číslo.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”