Hrnová bruska:
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Re: Hrnová bruska:
svářecí škola nymburk
Tady jí někdo prodává za 2.
https://stroje.bazos.cz/inzerat/2029539 ... ovinna.php
https://stroje.bazos.cz/inzerat/2029539 ... ovinna.php
Zetor crystal 8011, VZV Irion 3.5 tuny od Shreka, plato 2.7 t
Je zadaná...
Jinak z toho modrého krámu, co je tam vidět na fotce, mám někde převodovku. Kdyby ji někdo moc potřeboval. Jinak bych si musel koupit ten krám
Jinak z toho modrého krámu, co je tam vidět na fotce, mám někde převodovku. Kdyby ji někdo moc potřeboval. Jinak bych si musel koupit ten krám

Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Však to je vodorovná obrážečka, šeping. Byl by to slušnej kus nábytku! Ale naco by Chobotek užil šeping? Však na bazoši jich plave hromada i menších, větších. Kdybys náhodou potkal ten od mého bratra, co ho nabízí v inzerci Strigon tak k němu mám v kufru co vozím v autě takové kovové víčko. Bez něj nefunguje, tekl by olej z té rohatky, co dělá posuv. Tak to víčko je k mání taky u mě. Třeba k víčku koupit mašinu.
No právě že neužil. Svislá obrážečka na mnohem lepší
Já jen, že mám tu převodovku...

Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Já kdysi jednu menší vodorovnou obrážečku koupil a po roce prodal, nebylo co na ní dělat. Pak mě prošli rukou ještě dvě malé, takové pomalu na ponk. Byly z učňáku a ty šli taky do světa. Vzali je starý chlapi, kteří říkali , že jsou lepší než pilník.
Zetor crystal 8011, VZV Irion 3.5 tuny od Shreka, plato 2.7 t