Naše kočky
- Standa
Naše kočky
Jednou měř,třikrát řež!
Loc: 50°17'38.348"N, 12°48'54.89"E
Loc: 50°17'38.348"N, 12°48'54.89"E
- Pavel M461
- Kontaktovat uživatele:
- bastardtraktor
Ta koèièka je ještì malièká ne??
Kouká se tak nevinì.
Asdi se nenudí - má tam pìkný prolézaèky.
O svých psech jsem napsal do Zvíøetníku na serveru Neviditelný pes
Na nic jsem si nestìžoval, naopak jsem napsal, jak jsem šastný
Pøíliš jsem se rozepsal, že žiju sám se psy, že jsem rozvedený - a to byla chyba.
Psalo potom do diskuse pod èlánkem šílenì ženskejch a utìšovaly mì a tak dále a tak dále.
http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-mo ... retnik_dru
Ten vìtší pes se ztratil a ten menší je u mé pøítelky v Praze.
Teï je ale ten malý / DášeÒka / zase u mì, aby mi nebylo smutno.
DášeÒka má pøi focení bleskem šílenì modré oèi.
Dìti jí furt nìjak fotìj - Dáša je úplmá fotomodelka - kam jí postavíte , tak pózuje. Jak vytáhnu foák , tak se cpe do zábìru ikdyž te´d tøeba fotím traktùrky.
A takhle se na ní dìti graficky "vyøádili"
Kouká se tak nevinì.
Asdi se nenudí - má tam pìkný prolézaèky.
O svých psech jsem napsal do Zvíøetníku na serveru Neviditelný pes
Na nic jsem si nestìžoval, naopak jsem napsal, jak jsem šastný
Pøíliš jsem se rozepsal, že žiju sám se psy, že jsem rozvedený - a to byla chyba.
Psalo potom do diskuse pod èlánkem šílenì ženskejch a utìšovaly mì a tak dále a tak dále.
http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-mo ... retnik_dru
Ten vìtší pes se ztratil a ten menší je u mé pøítelky v Praze.
Teï je ale ten malý / DášeÒka / zase u mì, aby mi nebylo smutno.
DášeÒka má pøi focení bleskem šílenì modré oèi.
Dìti jí furt nìjak fotìj - Dáša je úplmá fotomodelka - kam jí postavíte , tak pózuje. Jak vytáhnu foák , tak se cpe do zábìru ikdyž te´d tøeba fotím traktùrky.
A takhle se na ní dìti graficky "vyøádili"
ooooooooooooo
Re: Naše kočky
i kočka domácí si zaslouží pozornost...
měl jsem psa NO Rexe a kočku domácí, černobílou zvanou Mína. Mám stodolu a vrata z ní přímo na ulici. Pod vraty byla škvíra cca 5cm. V té stodole jsem často něco kutil a Rex s Mínou semnou. Po ulici chodil jeden místní obyvatel na procházku se svým jakýmsi středně velkým kníračem.
Normální pes venku neprudí a neštěká na psa který je za plotem uvnitř. Štěká ten zavřený na toho venku.
Ten knírač byl debil (i s majitelem) a vždy když šli okolo knírač dorážel a štěkal na Rexe. Rex brzy pochopil že na blbečka netřeba reagovat a neodpovídal mu štěkotem, ve střehu ale byl hned z druhé strany vrat - co kdyby.
Trvalo to ob den několik měsíců. Jednou takhle cosi kutím a slyším blbečka knírače jak zas opruzuje a slyším Rexe jak jen funí a běhá u vrat - a najednou ukrutný psí nářek a slova místního obyvatele "tý vole je to možný, to jsem eště neviděl"
Se zájmem sem vylezl na ulici a vidím Mínu jak hrdě stojí u vrat zvenku (podlezla), obyvatel drží knírače v náručí a povídá: "Ten tvůj kocour normálně vylezl a zmlátil mýho psa!"
Kočku to provokování od hloupého knírače normálně přestalo bavit a když nemohl zasáhnout pes tak to vyřešila sama
Ten člověk od té doby chodí u mne po druhé straně ulice a knírač od té doby tady už neštěká.
měl jsem psa NO Rexe a kočku domácí, černobílou zvanou Mína. Mám stodolu a vrata z ní přímo na ulici. Pod vraty byla škvíra cca 5cm. V té stodole jsem často něco kutil a Rex s Mínou semnou. Po ulici chodil jeden místní obyvatel na procházku se svým jakýmsi středně velkým kníračem.
Normální pes venku neprudí a neštěká na psa který je za plotem uvnitř. Štěká ten zavřený na toho venku.
Ten knírač byl debil (i s majitelem) a vždy když šli okolo knírač dorážel a štěkal na Rexe. Rex brzy pochopil že na blbečka netřeba reagovat a neodpovídal mu štěkotem, ve střehu ale byl hned z druhé strany vrat - co kdyby.
Trvalo to ob den několik měsíců. Jednou takhle cosi kutím a slyším blbečka knírače jak zas opruzuje a slyším Rexe jak jen funí a běhá u vrat - a najednou ukrutný psí nářek a slova místního obyvatele "tý vole je to možný, to jsem eště neviděl"
Se zájmem sem vylezl na ulici a vidím Mínu jak hrdě stojí u vrat zvenku (podlezla), obyvatel drží knírače v náručí a povídá: "Ten tvůj kocour normálně vylezl a zmlátil mýho psa!"
Kočku to provokování od hloupého knírače normálně přestalo bavit a když nemohl zasáhnout pes tak to vyřešila sama
Ten člověk od té doby chodí u mne po druhé straně ulice a knírač od té doby tady už neštěká.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Náš Puntíček nějak roste a zřejmě se stal králem ulice. Včera večer zamordoval zlýho kocoura, který tady terorizoval všechny kočky v okolí. Slyšeli jsme příšernej řev ze zahrady a najednou přiběhl maminčin mazánek k paničce s poškrábaným čumákem. Ráno jsem našel na zahradě studenýho toho bijce, s prokousnutým krkem a hromadou chlupů okolo. Přitom je to mazlivej kocourek a tohle jsou jeho největší projevy agrese.
Já mám víc poškrábané ruce od zakrslýho králíka, než doktořice od Puntíka.
Já mám víc poškrábané ruce od zakrslýho králíka, než doktořice od Puntíka.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Doktořice se definitivně zbláznila a koupila kočkám bydlení. Ani jsem ho nestihnul smontovat a už bylo obsazeno.
Že já jsem se nenarodil jako kočičák. Tady si puntík hraje na pavlačovou drbnu
Tady chrápe jak dřevorubec
A tady čumí jak vykopnutej krtek, protože právě rozlepil oči.
Tady chrápe jak dřevorubec
A tady čumí jak vykopnutej krtek, protože právě rozlepil oči.
Krasnej kocicak... Mam kocky radeji nez lidi...
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com