Slepice
Re: Slepice
Hm Dionysius Papin byl francouz.
Marx a Engels se narodili v Prusku a zemřeli ve VB a přesto jsou to Soudruzi.......
Hm žili všichni za království že si je veme někdo do huby později a přežvejká ku obrazu svému.
To je to samé jako svastika.
To je to samé jako svastika.
Vím,že byl francouz,ale já tak oslovuji všechny.A není to hanlivé oslovení.
U nás to je tak:
Máme teď asi 5 druhů slepic. Čistý bílý (řasu nevím) ty nesou nejvíc. Pak klasické hnědé. Další ,,modré,, ty nesou úplně nejmíň znovu je kupovat nebudem. A letos jsme koupili na zkoušku vlašky a suffolk. Tak uvidíme
Ještě chci vyměnit kohouta, tohle je pěknej prevít.... párkrát jsem ho nakopl přes celý slepičinec když startoval na dceru. Chvíli klid,ale pak se stejně oklepe.
Máme teď asi 5 druhů slepic. Čistý bílý (řasu nevím) ty nesou nejvíc. Pak klasické hnědé. Další ,,modré,, ty nesou úplně nejmíň znovu je kupovat nebudem. A letos jsme koupili na zkoušku vlašky a suffolk. Tak uvidíme
Ještě chci vyměnit kohouta, tohle je pěknej prevít.... párkrát jsem ho nakopl přes celý slepičinec když startoval na dceru. Chvíli klid,ale pak se stejně oklepe.
Hinomoto N249
Kohouta který rád startuje, ať už na dceru, hospodáře, nebo kohokoliv, je nejlépe chcípnout do polívky, nebo na papriku
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Přesně takovyho jsme měli taky, a startoval taky. Na mě nikdy, tak jsem to nečekal, vzal jsem na dvůr svojeho cca 8miletyho, a udělal mu na tváři naštěstí slabounkou čárku ostruhou. Taky jsem ho asi dva měsíce zkoušel převychovat, ale chutnal líp než se choval. Jinak ale hlídal super, myslím si že by šel bránit i proti káněti, ale to už nezjistím.
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
Slepice, co jsou prodávány na snůšku, jsou hybridi, vyšlechtění na snůšku a je u nich cíleným šlechtěním potlačen pud sezení na vejcích. Kvokáním, snahou vysedět kuřátka je přerušena snůška a tím snížena produkce vajec.
Já choval většinou leghornky,občas vlašky koroptví.Měl jsem 60 slepic a 6 kohoutů.Když první vystartoval na malého syna,šel do polívky.Netrvalo půl hodiny a vystartoval druhý.Tak šel za kámošem.Ostatní už si netroufli.
A nemají spolu pak ti kohouti problém? Jen mě to zajímá dalšího shánět nebudu
Nebyl jsem si jistý co jsou ty čisté bílé zač a asi to budou taky leghornky. Ty nesou vážně nejlíp. My jich teď máme kolem 30 a mix jak jsem psal výše. Zkoušíme co ponese nejvíc, většinou po 2-3letech obnovujem. Však už do domácích hučím,že půjde do polívky. Startuje jen na mě a na malou,ale ta tam beze mě nechodí.
Nebyl jsem si jistý co jsou ty čisté bílé zač a asi to budou taky leghornky. Ty nesou vážně nejlíp. My jich teď máme kolem 30 a mix jak jsem psal výše. Zkoušíme co ponese nejvíc, většinou po 2-3letech obnovujem. Však už do domácích hučím,že půjde do polívky. Startuje jen na mě a na malou,ale ta tam beze mě nechodí.
Hinomoto N249
Leghornky měli snůšku 270-280 vajec ročně,nechával jsem je 3 roky.Každý rok jsem kupoval 20 kuřat a pravidelně.
Lenghornky ne, lepší jsou dekalb white, jsou úplně stejné jako Lenghornky, ale tyto mají velké hřebínky, až jim prepadávají nastranu. Nesou jako divé. Petr
Jo, příklady táhnou
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je to o tom co chcete ?
https://www.dominant-cz.cz/programy/hne ... hnedy-d192
https://www.dominant-cz.cz/programy/hne ... hnedy-d192