Povinné ručení na traktor
- standakvech
Re: Povinné ručení na traktor
No děkuji vám za reakce sice jsem čekal nějakou podporu ale i tak vám děkuji budu muset jezdit moc opatrně každopádně si myslím že to bude pořád lepší než jezdit bez čísel alespoň pro běžnou kontrolu to bude v pohodě
-
no vyjadřovat ti podporu a neupozornit na možnej problém není to pravé ořechové.jestli je to lepší než jezdit bez čísla to už těžko říct.havárka se nevyhejbá nikomu a nemusí to bejt tvoje vina.každopádně pro běžnou kontrolu to stačí
Laik žasne, odborník se diví ! Stando, myslet znamená h...o vědět !
Dej sem foto traktoru a vleku a popiš opatrný způsob jízdy.
Ahoj
Dej sem foto traktoru a vleku a popiš opatrný způsob jízdy.
Ahoj
Naposledy upravil(a) zetornd dne pon zář 05, 2011 1:08 pm, celkem upraveno 1 x.
-
no sice myslet znamená hovno vědět ale proto se právě ptá at se něco doví.A opatrná jízda to zase ví co to je jak laik tak odborník nicméně ani ta opatrná jízda mu nezaručí havárku jen zmenší pravděpodobnost
- standakvech
To máš pravdu já to myslel s tou podporou tak že se mi ozve třeba někdo kdo to tak má určitě nejsem sám kdo řeší tenhle problém. To je mi jasný že se může stát cokoli Fotky budou teď mám rozbitej foťák.zetornd píše:Laik žasne, odborník se diví ! Stando, myslet znamená h...o vědět !
Dej jsem foto traktoru a vleku a popiš opatrný způsob jízdy.
Ahoj
- standakvech
JO jo alespoň někdo pochopil o co mi jdeaumirek píše:no sice myslet znamená hovno vědět ale proto se právě ptá at se něco doví.A opatrná jízda to zase ví co to je jak laik tak odborník nicméně ani ta opatrná jízda mu nezaručí havárku jen zmenší pravděpodobnost
Já teď taky řeším povinné ručení na traktor. Můžete někdo poradit, která pojišťovna je pro to nejlepší? díky.
- standakvech
Nejlepší nebo nejlevnější???
-
bohužel je to nastavené tak že pro tebe je nejlepší to nejlevnější ten nejlepší tě bude zajímat jen když bouchne někdo do tebe
- standakvech
Taková je doba já to mám u čpp a jak jsem psal na začátku platím 116kč ročně.
Já mám taky u ČPP, ale docela mě naštvali:
uzavíral jsem pojistku někdy v roce 2004, povinné ručení pomalu stoupalo, loni už jsem platil 734,- Kč za rok
Pak jen náhodou při brouzdání po internetu jsem nějak zahlídl reklamu na kalkulačku povinného ručení, tak jen tak z pr...le jsem tam nacvakal údaje traktoru a nestačil jsem zírat-vyšlo mi ručení kolem 160,- Kč. Tak hned druhý den jsem vlítnul na jejich pobočku a smlouvu mi předělali. Paní povídala, že teď jsou jiné ceny a kdesi cosi, když jsem se ptal, proč mě nikdo neinformoval o změně tarifů, tak jen oznámila, že to pojišťovna nedělá. Takže kdybych to náhodou nezjistil a nepostaral se o to, tak bych platil nevědomky dál jako mourovatej.
Takže pozor na to a zkontolujte si aktuální ceníky!! Ať neplatíte zbytečně
uzavíral jsem pojistku někdy v roce 2004, povinné ručení pomalu stoupalo, loni už jsem platil 734,- Kč za rok
Pak jen náhodou při brouzdání po internetu jsem nějak zahlídl reklamu na kalkulačku povinného ručení, tak jen tak z pr...le jsem tam nacvakal údaje traktoru a nestačil jsem zírat-vyšlo mi ručení kolem 160,- Kč. Tak hned druhý den jsem vlítnul na jejich pobočku a smlouvu mi předělali. Paní povídala, že teď jsou jiné ceny a kdesi cosi, když jsem se ptal, proč mě nikdo neinformoval o změně tarifů, tak jen oznámila, že to pojišťovna nedělá. Takže kdybych to náhodou nezjistil a nepostaral se o to, tak bych platil nevědomky dál jako mourovatej.
Takže pozor na to a zkontolujte si aktuální ceníky!! Ať neplatíte zbytečně
Tak dlouho jsem si stavěl malotraktory, až jsem si koupil Zetor.....
Zetor 5718
Zetor 5718
-
Dokud se nesjednávalo povinné ručení a jiné pojištění online přes internet, také jsme s manželem platili drahé ručení a úplně zbytečně. Ještě, že ten internet je
povinné ručení kalkulačka je super věc, taky jsme s manželem vybrali to nejlevnější povinné ručení
Dík.Teď jsem na to kouknul a hned tam poběžím.
Jestli se nepletu tak u traktoru je hodně rozhodující rok výroby. Myslím že když je to třicet let a starší tak je teď pojistka o hodně levnější.
Nejlevnější ručení jsem sehnal přes srovnávač. Je to fakt pár korun, zanedbatelná částka. Oplatí se strávit na netu pár minut a najít si něco levné, na pobočkách budete kopu času, ale přehled o cenách na trhu nezískate.