Prívesný vozík Unicol vylepšenie
Re: Prívesný vozík Unicol vylepšenie
Nestrasim, len viem, co rozkmitany vozik dokaze. Nie je to nic prijemne. Tusim Oto pisal, ze nie je umenie to potiahnut, ale ubrzdit a ma pravdu
S tým ubrzdením mám aj ja zážitok. Ako som dovliekol domov tento vozík (vtedy ešte brzdil) tak pre štrk som chodil ďalej asi 20km. Išliel som sám na štrk a kedže som hnilý nahadzovať poprosil som uja s nakladačom. Lenže to bol nakladač s lyžicou na 4 kubíky, on sa snažil nabrať len trošička , ale aj tak tam kubík padol. Auto som mal 75Kw Ford Fiestu , tam výkon bol ale váha chýbala. Prvých 5 km som pracne vozík rozťahoval na tých 90km/h . Ako som sa konečne rozbehol tak som zbadal pred sebou železničné priecestie (na ktoré som zabudol) V momente plné brzdy, strašné pískanie gúm a nič cez kolaje ma vozík doslova pretlačil s dymiacimi gumami. Tuto to môžem napísať - sral som magi v kockách. Na druhý deň som tade išiel a veru tie vygumované čiary boli dlhočizné , ani som nepochopil ako to že ma tlačilo rovno a nezalomilo ma. Verím , že to bol zase moj andelíček strážniček ten u mňa robí aj nadšasy.
Oco13, jak to tlaci stredom, tak to asi nema snahu vykrutit auto. Ja som sa takto presmykal do kruhoveho objazdu, akurat v nom bolo policajne auto a strasne zacudovane na mna cumeli. Ale nechali ma tak Ta bezmocnost, ked clovek dupe na brzdu, co sa da a prd sa deje, len smykaju gumy
já už bohužel taky, a bylo to skoro na výměnu prádla
malej traktorista v malým traktoru
-
- Kontaktovat uživatele:
mno ale rozkmitání není problém brždění, ale rozložení váhy ne?
Jasne,ze rozlozenie robi svoje .Ale aj brzdy su velmi dolezite a vaha auta . Tahal som 3,5tonovy kompresor za pajerom 3,5 a kompresor bol dobre rozlozeny na originalnom voziku. Ze som ani nevedel,ze nieco taham. Kdezto s mercedesom Ml .amg na 22gumach som tahal nebrzdeny vozik s jednou tonou tvarnic a na dialnic som na 160 bol ako nic ale pri brzdeni aj 6 ci 8piestikove brzdy dostavali ku.revsky zahul ked som brzdil .Ze nikdy viac take sporty Ale teraz ked tak rozmyslam tak Velke suv alebo tazke offroady su vhodnejsie co sa tyka stability pri tahani hoci o prevodovkach je to uz ine kafe. Nie kazde take auto je na to vhodne .Ale tie nove ku.revsky tazke elektromobily by mozno boli dobre na tahanie co sa tyka stability . Horsie by to bolo uz s dojazdom Ked nad tym dumam
-
- Kontaktovat uživatele:
U elektriky bude naopak zadouci, abys nemel brzdy na vleku. Energii posles do brzd misto do baterky
ano, váha, rychlost.... souhra všeho
malej traktorista v malým traktoru
Kde si kúpil tie perá?
Aha, myslel som, že to dostať v nejakom ešope.