Pěstování kukuřice
Re: Pěstování kukuřice
Pochybuji, možná na některých historických předvaděcích akcí.
Opravit to není takoví problém.
Opravit to není takoví problém.
sim111, ahoj,mohl by jsi mi poslat více detailnejsich fotek,chtěl bych si taky něco takoveho udelat na motor,mám ten samí strojek jen na paku.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já šel letos na kukuřici šalamounsky. Prasata i králící ohryzávaj
To máš doma? Vyzerá to zaujímavo koľko s tým robíš kukurice? Len či to neni moc zložité. Vždy som videl pohon len cez remeň.
Naposledy upravil(a) sim111 dne ned lis 27, 2016 9:10 pm, celkem upraveno 1 x.
Minik, môžem pofotiť. napíš mi správu a pošlem ti to na mail zajtra ak nezabudnem.
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.
pekná mašinka ale to asi aj niečo stojí ja mám hento zadarmo A najlepšie by bol taký stroj ktorý by rovno oddeľoval zrno od prázdnych kláskov - ohlodkov po našom aby si to nemusel zbierať ale to už je dosť veľký luxus.
Sim111 mám toho asi 1,5 palety 120x80x120 nadstavec. v olúpanom stavte asi tona
To neni problém robiť na takom ako mám ja. Vrece kláskov cca 20 minut. túto sezonu som namoržoval už vyše 500 kg. A po minulé roky každý rok cca 600-700 kg ale ručne. hento mám prvý rok.
mašinka je to pekná len aké to má "črevá" ja typujem :
Ozubený bubon, možno aj perforovaný, obal zviera z bubnom "kužel" vstup cca 7cm na výstupe 3,5 predpokladám aj dorazy na obale po celej dlžke od vstupu až po výstup
otačky tie naše oblúbené cca 200-250
no neskús to vyrobiť
Ozubený bubon, možno aj perforovaný, obal zviera z bubnom "kužel" vstup cca 7cm na výstupe 3,5 predpokladám aj dorazy na obale po celej dlžke od vstupu až po výstup
otačky tie naše oblúbené cca 200-250
no neskús to vyrobiť
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Tak ten posledni odkaz ten to ma vychytany-to je luxus to se mi libi to je radost loupat