Pěstování kukuřice
Re: Pěstování kukuřice
tento rok stojí kukurica za fajku dymu
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.
No ja som s úrodou na to sucho spokojný, dokonca mám lepši úrodu ako minule Momentálne čaká na spracovanie cca 35 vriec kukurice na klasoch
kurva a ta moja ešte je na poli... stale prší...cdhcel som do nej isť kombajnom ale asi až poriadne zamrzne...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Kukuřice - obseti?
Dobrý den,
neví někdo prosím, za jakých podmínek nebo zda-li je nutné vůbec nutné obsívat kukuřici např. obilím? Děkuji za info.
neví někdo prosím, za jakých podmínek nebo zda-li je nutné vůbec nutné obsívat kukuřici např. obilím? Děkuji za info.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kukuřice - obseti?
Prostuduj si DZES. Např zde: http://eagri.cz/public/web/mze/dotace/k ... lArticle=1 dole v máš odkaz na .pdf soubor, kde je zrovna kukuřice rozebrána
Co s opeřenými zloději? Mám letos pukancovou kukuřici a pole mi drancují sojky a sýkory.
Dal jsem CDčka a siluety dravců ale je jim to jedno. Je nějaký jed ze kterého by se mi neotrávil pes kdyby pak chcíplého ptáka sežral?
Dal jsem CDčka a siluety dravců ale je jim to jedno. Je nějaký jed ze kterého by se mi neotrávil pes kdyby pak chcíplého ptáka sežral?