Jak letos něco zaseju ?
Re: Jak letos něco zaseju ?
Tak to máte super. Tady se přes noc vyjasní tak že teploměr na nule. Ráno sice sluníčko vyleze ale před polednem zataženo sem tam nějaké srážky . Ze zoufalství jsem dneska lezl po kolenou jako muslim a snažil se tahat drny trávy z česneku. Fuj ještě teď mi je zle. Tak hnusně zarostlý ještě nebyl. Technikou do toho nevjedeš ,kopačka taky nevleze jedině taková jednoruční ...blé
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
V česneku mám plevel ale mladý tento rok narostlý, že bych doloval drny to vůbec.
Tipuji špatně provedenou orbu. Možná děláš někde chyby.
Jinak česnek plečkuji, že bych v něm lezl ani náhodou, proti plevelu ho nestříkám.
Tipuji špatně provedenou orbu. Možná děláš někde chyby.
Jinak česnek plečkuji, že bych v něm lezl ani náhodou, proti plevelu ho nestříkám.
Už pár let sázím česnek po bramborách. Neorám , jen vápno a rotavátor. Loni ale byl mokrý podzim ,tak že plevelíky se pěkně ujmuly.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
Já už mám brambory venku.
Letos se hrozně těším na rajčata a vůbec na všecko, už teď jsem sežral drn pažitky - aspoň neco...
Letos se hrozně těším na rajčata a vůbec na všecko, už teď jsem sežral drn pažitky - aspoň neco...
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Jardy: právě kulturní orba čistí pole od plevele , rotavator je kypřič půdy, když rozseká plevel tak roste mnohem více.
Hlubší orbou zlikviduješ i pýr.
Hlubší orbou zlikviduješ i pýr.
Chápu to správně, že mu navrhuješ, aby se připravil o jednu sklizeň přestože nikde nepsal, že má během "normálního" roku problém s plevelem?
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Doporučil jsem mu pouze ,aby oral ušetří si skuhraní, o pár příspěvků před tím..
Přišlo mi nejvhodnější vlákno. CHtěl jsem se zeptat, na typ, jak vyséváte mrkev, aby nebyla na husto. Výsevní pásky jsou moc drahé, přemýšlel jsem o vlastních páskách, že by to děti nalepili, ale nevím, jestli jde papírová páska koupit.
Tady jeden známý vysévá semínka mrkve namíchaná se semínky ředkviček. Ředkvičky začnou brzy naznačovat řádky a mrkev není tak na husto.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Ono to asi sem plně nepatří ale...... Mám uchystané brambory jak na jídlo tak pro sadbu. Ve sklepě kde je skladuji každý rok. Ale letos mě začali "prejtovat" tak ,že mám obavy že se seschnou a vyčerpají se tak,že nepůjdou nasadit. Byli ale podle mne brzo sklizeny -ne mnou- hned začátkem Září a to si myslím ,že je důvod. Je pravda že je letos abnormálně teplá zima ....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
creative :
Vícevrstvý toalentní papíř, použiješ jednu vrstvu .
Neznám prodejce který má sto procentní klíčivost.
Seji tímto https://www.kypricepudy.cz/seci-strojek-dvojity mám to to upravené
Vícevrstvý toalentní papíř, použiješ jednu vrstvu .
Neznám prodejce který má sto procentní klíčivost.
Seji tímto https://www.kypricepudy.cz/seci-strojek-dvojity mám to to upravené