Datel
Datel
Datel se rozhodl testovat moji fasádu. Asi proto ze soused jim nutne shodil stromy co ani nejsou na jeho.
Zatím jsem mu nacpal drátěnky do "nory" a propěnil.
Nějaký řešení kromě trvalého řešení?
Zatím jsem mu nacpal drátěnky do "nory" a propěnil.
Nějaký řešení kromě trvalého řešení?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Re: Datel
Z nejbližšího okna ho můžu drcnout hlavní takže
Poslední rána plynovkou ho možná vyhodila z idee ideálního hnízdění. Tak uvidíme.
Poslední rána plynovkou ho možná vyhodila z idee ideálního hnízdění. Tak uvidíme.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Já jsem v našem paneláku navrhoval na štítovou stěnu velké hodiny s vteřinovkou, která by ptáky odháněla. Neprošlo to. Nesouhlasili lidé, kterým by do obýváku měl přijít hodinový stroj.
Tento boj se nedá vyhrát. Malá šance je olepit fasádu flexibilním obkladem - třeba https://www.delap.cz/
Tento boj se nedá vyhrát. Malá šance je olepit fasádu flexibilním obkladem - třeba https://www.delap.cz/
To není řešení pro novou fasádu.
Uvidím. Zatimtto nevzdal ale nekuta.
Uvidím. Zatimtto nevzdal ale nekuta.
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Všeobecně Datel a Strakapoud nemá rád silné zvuky a tyto místa opouští, nabízí se tohle spolehlivé řešení jak je ve videu, tak pro inspiraci, není zač:
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
To jsem navrhl... Neprošlo.
Ještě maskovací sítě. A okolí si hude myslet že mi jeblo
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Já jsem na 2 místa pověsil ty plastové sovy, výsledek byl že seděl na nich a bušil do nich, pak letěl k sousedovi a ten ho eliminoval