Našel jsem stránku:
https://www.autorepairmanuals.ws/arm/fo ... e-epc.477/
Je tu plno manuálů, určitě bychom si vybrali. Jen s tím neumím.
Funguje to?
Manuály
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: Manuály
Zaprve je tam nutna registrace. Potom lze stahnout dokument, ale az spravce posle heslo k rozbaleni a to asi nebude zadarmo, jsou tam nejake galony, ale jak se ziskavaji jsem uz nezjistoval.
Manualy vypadaji pekne, ale pochybuji ze budou mit i starsi Zetory, ale treba by prekvapili.
Manualy vypadaji pekne, ale pochybuji ze budou mit i starsi Zetory, ale treba by prekvapili.
Ty galony se dají získat buď radami ostatním nebo normálně koupit. Naposledy jsem použil PayPal. Zetory jsem nezkoumal, ty se dají papírové koupit tady, ale co jsem potřeboval (JCB) tam je.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Musíš tam být přihlášený a registrovaný abys mohl koupit? Já že jsem tam našel na svůj kombinovaný obraceč/nahrabovač tohle: Fella UH320D Spare Parts Manual (za deset galonů ke stažení). I když ještě raději bych sehnal tohle: Fella Universal Haymaker UH320D (Stoll System) Operators Manual with Parts List
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.