GAZ 69 - brzdové válečky
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
GAZ 69 - brzdové válečky
zdravim, neresil nekdo valecky (prasatka) na GAZ 69?...jestli tam jde z jinyho dostupnejsiho auta?
ja tam dneska zkousel z favorita, coz je mensi a musi se dost predelat stit, ale rozmerove by to skoro padlo, ale bojim se, ze ten valecek bude mit malej zdvih oproti originalu...
ja tam dneska zkousel z favorita, coz je mensi a musi se dost predelat stit, ale rozmerove by to skoro padlo, ale bojim se, ze ten valecek bude mit malej zdvih oproti originalu...
-
Re: GAZ 69 - brzdové válečky
Ahoj,mam doma na prodej novy hydr.valecek GAZ 69.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
to ale zatim neresi muj problem ...zaprve potrebuju dva brzdovy valecky a za druhy kdyby to slo, nahradil bych to necim snad levnejsim a hlavne dostupnejsim , kdyz nic neobjevim, ozvu se
Pasuje tam presne zo zadnej nápravy Uaz.Idú tam aj z Aro M461 ale treba upraviť diery na uchytenie. Vraj tam pasujú aj z Avie furgon (nemal som možnosť porovnať).
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
uaz a aro mam stejnou dostupnost jako na gaz...ja myslel z dostupnejch dilu, abych zasel do kelly a druhej den to mel doma
no nic, na netu se ty GAZacky daji sehnat, tak si nebudu pridelavat praci
no nic, na netu se ty GAZacky daji sehnat, tak si nebudu pridelavat praci
abych se přiznal.tomuhle dotazu jsem až tak dobře nerozuměl.Vždyt ty válečky a pakny a cokoli jinýho na Gaze se dá koupit normálně na netu,druhý den doma a cena je 350 za nový váleček a gumičky normálně v každým lepším obchodě .To radši předělávky o pár korun levnější?Já jsem asi jinej.
http://www.megaknihy.cz/naucna-literatu ... et-cd.html
A z těchto by ti některý neseděl - jsou k mání
A z těchto by ti některý neseděl - jsou k mání
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
slo mi o to, ze kdyz jsem zjistil, ze ty valecky jsou spatny, tak ted musim shanet na netu a resit, kdy mi to prijde atd. Kdybych tam nahradil valecky necim, co je dneska normalne dostupny v autodilech (proste auto dnesni doby, ne veteran) tak tam to mam bez problemu...zajedu, koupim (objednam, privezou)...
a taky jsem se unahlil a zalozil jsem tenhle topic driv, nez jsem zacal hledat...ted jsem zjistil, ze se to necha na netu koupit, tak nebudu resit problemy s predelavanim stitu a trnout, jestli to bude brzdit nebo ne...
a taky jsem se unahlil a zalozil jsem tenhle topic driv, nez jsem zacal hledat...ted jsem zjistil, ze se to necha na netu koupit, tak nebudu resit problemy s predelavanim stitu a trnout, jestli to bude brzdit nebo ne...
koukni sem v jablonci to jeden manik renovuje, je to sice starsi forum ale za zeptani nic nedas
http://www.gazklub.cz/diskuze/viewtopic.php?p=56170
http://www.gazklub.cz/diskuze/viewtopic.php?p=56170
Několikrát jsme to odsud posílali někam do Jablonce,kvalita suprová.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
diky
nasel jsem na aukru novy valecky za 300 a na bazosi za 350,-...
ja mam autoservis a strejc prodava nahradni dily, tak jsem myslel, ze to puvodne predelam na neco dostupnejsiho (favo/felda mam vzdy nejmin 2 na sklade) ale nebudu to resit, kdyz se to na netu necha celkem pekne sehnat
nasel jsem na aukru novy valecky za 300 a na bazosi za 350,-...
ja mam autoservis a strejc prodava nahradni dily, tak jsem myslel, ze to puvodne predelam na neco dostupnejsiho (favo/felda mam vzdy nejmin 2 na sklade) ale nebudu to resit, kdyz se to na netu necha celkem pekne sehnat
Ahoj, sháním brzdové válečky na zadní nápravu Žuk, průměr 32mm někde jsem slyšel, že pasují i ty z Gaze nebo Volhy. Potřeboval bych to vědět něž je objednám. Díky moc
toto jsou ty moje vyndané
toto jsou ty moje vyndané
.... Když nemáš mozek, nebolí tě hlava ....
Jojo, je to to samé.
http://www.uazdily.cz/eshop-brzdovy-val ... z-zadni-32
http://www.uazdily.cz/eshop-brzdovy-val ... z-zadni-32
Děkuji moc, hned je jdu objednat
.... Když nemáš mozek, nebolí tě hlava ....
-
chcel by som sa opýtať ako sa nastavujú bubnové brzdy na Are (M461), presne také ako vyššie na foto viem že dolné spodné čapy sa dajú nastavovať voči bubne ale a tak isto aj tie manuálne samostavy po bokoch sú len ako sa to presne robí aby to brzdilo,dakujem