Na který brzdič se prodává samostav ruční brzdy jako ND?
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Na který brzdič se prodává samostav ruční brzdy jako ND?
Netuší někdo k jakému brzdiči se dá samostatně objednat pístek a samostav, viz foto?
Jasně, že můžu koupit "levný" brzdič a zbytek vyhodit, ale to se mi nezdá jako čisté řešení.
Jasně, že můžu koupit "levný" brzdič a zbytek vyhodit, ale to se mi nezdá jako čisté řešení.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
-
Re: Na který brzdič se prodává samostav ruční brzdy jako ND?
neobědnáš to. výrobce to nepouští na treh kvůli bezpečnoisti. koupíš pouze těsnící opranou sadu
Ano, na moderní vozy koupím pouze opravnou sadu. Myslel jsem spíš něco historického, z doby, kdy bylo o cosi běžnější věci opravovat než měnit. Jenže všechny starší vozy co znám mají buď bubny nebo samostatnou ruční brzdu.
Pistek objednas treba na Renault mastr2 2,5d 59kw
Ale ten trn, se zavitem, ten asi nesezenes, aspon sem to nikde nevidel
Ale ten trn, se zavitem, ten asi nesezenes, aspon sem to nikde nevidel
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
Nevím přesně k čemu to máš, ale pokud k osobáku, tak bych moc nepřemýšlel a koupil to nové a máš pokoj a jistotu, že je auto v pořádku. Tedy pokud to není auto tvého nepřítele.
Není to k osobáku, chci stranové brzdy na traktor a nechci se vzdát ruční brzdy. Pokud by tohle šlo koupit jako díl, jde o nejjednodušší řešení, jinak bych to musel řešit jinak.
http://nasetraktory.eu/forum/viewtopic.php?f=11&t=57072 Já už sehnal, mužeš ho kontaktovat.chobotek píše:Není to k osobáku, chci stranové brzdy na traktor a nechci se vzdát ruční brzdy. Pokud by tohle šlo koupit jako díl, jde o nejjednodušší řešení, jinak bych to musel řešit jinak.
Díky. Zkusím to napsat trochu obšírněji. Vzhledem k zástavbovým rozměrům je krajně problematické tam mastit celý brzdič, takže jeho tělo odliju a obrobím. Koupil bych pístek a samostav. Kdyby to šlo koupit. Rozměry mohu přizpůsobit, jde mi o to, aby to byl běžně dostupný náhradní díl, jinak to nemá cenu.