Brzdy náprava avia
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
-
Brzdy náprava avia
Zdravím potřeboval bych poradit. Mám nápravu z avie a hlavní brzdový válec z osobáku. Problém je ten že abych zabrzdil musím našlapat a pak se mi kapalina protlači zpátky do nádobky. Zajímá mě jestli se tam nedá dát nějaký zpětný ventil který by tomu zabránil nebo jak to jinak vyřešit. Děkuju za rady.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brzdy náprava avia
Nastav si volu medzi celustami a bubnom, ten valec z osobaku ma maly objem a nedotlaci ti brzdove valceky do zaberu.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
To mám nastavený ale moc se to nezměnilo. To vypadá že budu muset dát větší válec.
Neviem čo tam máš za typ nápravy. Keď A 21 daj brzdový valec z nejakej dodávky a keď nápravu A 31 tak mne sa osvedčil valec z A 21. Mne to na začiatku robilo tak isto, tiež som tri krát šľapal na brzdu.
Viem zohnať náhradné diely na ruskú techniku (Gaz 66&69, Uaz, Volga, Moskvič , Kirovec) . Všetko nové diely čo sa dajú poslať na dobierku. Keby mal niekto záujem tak sz. http://pokec.azet.sk/aro240/fotoalbumy/ ... b649654209
-
Měla by to bejt A31.
-
JJaký rozdíl je mezi válcem z 21 a 31? Potřeboval bych nějaké rozměry nejlíp.TOMINGUEZ píše:Neviem čo tam máš za typ nápravy. Keď A 21 daj brzdový valec z nejakej dodávky a keď nápravu A 31 tak mne sa osvedčil valec z A 21. Mne to na začiatku robilo tak isto, tiež som tri krát šľapal na brzdu.
A 21 je bez posilovača priemer 28 mm. A 31 je z posilovačom priemer 36 mm. Posilovač je tlakový a nie podtlakový ako bežné autá a dodávky.
Aké rozmery máš na mysli mám doma obidva typy tak ti pomeriam.
Aké rozmery máš na mysli mám doma obidva typy tak ti pomeriam.
Viem zohnať náhradné diely na ruskú techniku (Gaz 66&69, Uaz, Volga, Moskvič , Kirovec) . Všetko nové diely čo sa dajú poslať na dobierku. Keby mal niekto záujem tak sz. http://pokec.azet.sk/aro240/fotoalbumy/ ... b649654209
-
Potřeboval bych vědět jak jsou zhruba dlouhý. Nemám tam moc místa
Nemeral som ich ale odhad cca A 21 160-180 mm a A31 230-250 mm. Zajtra nie som doma ale v piatok ti zmerám presne.
Chlapi, asi blbej dotaz, ale stejně to zkusím......když je tandemový válec (konkrétně z té A31) a potřebuje se použít jen jedna půlka, jak naložit s tou druhou? Zaslepit podle mě není dobré.....dají se ty půlky (komory) zapojit paralelně, čili z nádobky by šli hadičky do obou vstupů a oba výstupy by se spojily a šup do prasátka. Fungovalo by to tak?
Klidne to spoj do jednoho vyvodu ,ja som to mal tak zapojene na tatre 805 a tiež som mal valec avia