Dobrý den, jsem tu nový, tak se omlouvám pokud to píšu někam jinam nebo se to ti již řešilo (ikdyz jsem.se snažil proč ist co nejvice diskuzi a vyzkoušet řady, které jste tu dávali).
MMA problém s brzdami na traktoru ZETOR 6245, levá brzda brzdí normálně (prostě brzdí ), práva absolutne vůbec.
Zkoušeli jsme odvzdušňovat (nespočetnekrat) pedál normálně po povolení odvzdusnovaku klesl, ale na brzdný účinek nemělo odvzdusneni vliv vůbec žádný...
Zkoušel jsem i ladit pedály na trnech a také vůbec nic.
Pedály se přetlačují
Jediné co právě kolo dělá je, že při sešlápnutí pedálu se (pravděpodobně) z portálu začne ozývat vrzavý/skřípavý/bouchavy zvuk.....ale pouze na chvilku, ne během celé doby "stání" na pedálu
Věděl by prosím někdo, co s tím může být a jak to opravit?
Díky moc.
Brzdy ZETOR 6245 - nebrzdí právé kolo
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: Brzdy ZETOR 6245 - nebrzdí právé kolo
Koleso a portal demontovat. Brzdu rozobrat. Inak nezistis nic. Mozu byt KO celuste a ich oblozenie, zodraty bubon, Vsetko tam môze byt zamastene. Tak to je to veštenie. Bez rozborky u tychto brzd nezistis nic, kedze su ukryte proti krádeži . Na Zetory je tu vlakno pod nazvom: Technicke problemy Zetor. Tam je o brzdach popisane kvantum za tie roky. Tych stran je tam hodne, ktore sa poslednu dobu nechce nikomu listovat a hladat.