Brzdy ZETOR 6245 - nebrzdí právé kolo

mechanické, kapalinové, vzduchové, netěsnosti, zapojení, atd.

Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo

Zpráva
Autor
PetrKrepy

Brzdy ZETOR 6245 - nebrzdí právé kolo

#1 Nový příspěvek od PetrKrepy »

Dobrý den, jsem tu nový, tak se omlouvám pokud to píšu někam jinam nebo se to ti již řešilo (ikdyz jsem.se snažil proč ist co nejvice diskuzi a vyzkoušet řady, které jste tu dávali).

MMA problém s brzdami na traktoru ZETOR 6245, levá brzda brzdí normálně (prostě brzdí :)), práva absolutne vůbec.

Zkoušeli jsme odvzdušňovat (nespočetnekrat) pedál normálně po povolení odvzdusnovaku klesl, ale na brzdný účinek nemělo odvzdusneni vliv vůbec žádný...

Zkoušel jsem i ladit pedály na trnech a také vůbec nic.

Pedály se přetlačují

Jediné co právě kolo dělá je, že při sešlápnutí pedálu se (pravděpodobně) z portálu začne ozývat vrzavý/skřípavý/bouchavy zvuk.....ale pouze na chvilku, ne během celé doby "stání" na pedálu

Věděl by prosím někdo, co s tím může být a jak to opravit?

Díky moc.

pavel sk

Re: Brzdy ZETOR 6245 - nebrzdí právé kolo

#2 Nový příspěvek od pavel sk »

Koleso a portal demontovat. Brzdu rozobrat. Inak nezistis nic. Mozu byt KO celuste a ich oblozenie, zodraty bubon, Vsetko tam môze byt zamastene. Tak to je to veštenie. Bez rozborky u tychto brzd nezistis nic, kedze su ukryte proti krádeži :smich: :smich: :smich: . Na Zetory je tu vlakno pod nazvom: Technicke problemy Zetor. Tam je o brzdach popisane kvantum za tie roky. Tych stran je tam hodne, ktore sa poslednu dobu nechce nikomu listovat a hladat.

Odpovědět

Zpět na „Brzdy“