Uniká vzduch u vlečky
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Uniká vzduch u vlečky
Dobrý den, chci se zeptat co dělat s tím, když z odvodnovacího ventilu u vzduchojemu uniká vzduch? Omluvte můj dotaz, ale jsem úplný začátečník. Ještě jsem se chtěl zeptat kde je chyba když zapnutí světel u vlečky vyhodí pojistky u traktoru a jdou jen blinkry? Děkuji
Re: Uniká vzduch u vlečky
Koupit novej ventilFrantaL píše:Dobrý den, chci se zeptat co dělat s tím, když z odvodnovacího ventilu u vzduchojemu uniká vzduch?
http://www.nd-traktory.cz/5456-odvodnov ... mosaz.html
Ve vlečce.FrantaL píše:Ještě jsem se chtěl zeptat kde je chyba když zapnutí světel u vlečky vyhodí pojistky u traktoru a jdou jen blinkry? Děkuji
- pavolmakys
Ano kupit novu, predavaju sa aj mosadzne, ti by mohli vydrzat viac.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
vůbec to nejde povolit
- pepa.traktor
poklepat ,ohřát autogenem nebo plyn hořákem a hlavně 6 hranej ořech do velké ráčny a to by bylo aby nebylo
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
No zkusil sem vsechno a ani za prase to nejde
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel hlinik ze ktereho jsou tyhle odvodnovaci ventily pekne zrezne a ta rez na hliniku nabyde a pak to nejde povolit takze se to nekdy resi uriznutim odvrtanim a protazeni zavitu.
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Prejdi si káblovanie na vlečke, popozeraj všetky spoje a svetlá, niekde sa musí dotýkať kábel svetiel o kostru.