Turecké pneumatiky SEHA
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Turecké pneumatiky SEHA
čau, nějaký nový zkušenosti se SEHA? Táta shání na 7011 předek a cena není špatná. Díky
Nemáte někdo prosím reálné foto Seha 6,50-16 8PR KNK50 TT a pro porovnání 6,50-16 TL MITAS TD-10 8PR TP
https://www.e-agropneu.cz/pneumatiky/6- ... -k5172.htm
https://www.e-agropneu.cz/pneumatiky/6- ... t-ozka.htm
V e-shopech jsou různé ilutrativní foto
Ani v kamenném obchodě (alespoň u nás) je nemají skladem a tak si nejsem jistý jaké objednat.
Díky
https://www.e-agropneu.cz/pneumatiky/6- ... -k5172.htm
https://www.e-agropneu.cz/pneumatiky/6- ... t-ozka.htm
V e-shopech jsou různé ilutrativní foto
Ani v kamenném obchodě (alespoň u nás) je nemají skladem a tak si nejsem jistý jaké objednat.
Díky
Vybírám radialky na 7211 rozměr 420/85 R28 a teď váhám Seha nebo Cultor?
Mam je na predku 7745 s nakladacem, 12,4-25 12 platen. Rozlamali se na sracky a vzorek jak novej, ale je pravda ze sem s nim krmil a s balikama najizdel prez hranu na panely, nejdriv jednu pak druhou, tak sem postupne koupil obe novi a pak sem zacal krmit unceckem a tet ty gumy sou dobry,takze si myslim ze problem byl v ty hrane,jinak ty gumy nebudou nejhorsi vzhlem k cene
ahoj, tak jak vypada seha po trech letech?
.
chci 11,2-24 na 7245 s CN. Mam ho hlavne na zimni krmeni, nakladani baliku.. po silnici skoro nejezdim. Jsou tu ostry kameny, co koukaj v zime z blata.
ted jsem mel asi 10 let mitas 8pr. nejsou ojety, praskaj boky, maj treba 2cm.
.
seha 12 pr je za 5tis
bkt 8pr 5,5 tis
a pak maj za 6,5 Trelleborg.
https://www.mojepneu.cz/trelleborg-tm90-11-2-24-116a8
ale maj prej malo zubu a budou skakat
.
neplanuju litr usetrit a za 2 roky kupovat novy..
.
chci 11,2-24 na 7245 s CN. Mam ho hlavne na zimni krmeni, nakladani baliku.. po silnici skoro nejezdim. Jsou tu ostry kameny, co koukaj v zime z blata.
ted jsem mel asi 10 let mitas 8pr. nejsou ojety, praskaj boky, maj treba 2cm.
.
seha 12 pr je za 5tis
bkt 8pr 5,5 tis
a pak maj za 6,5 Trelleborg.
https://www.mojepneu.cz/trelleborg-tm90-11-2-24-116a8
ale maj prej malo zubu a budou skakat
.
neplanuju litr usetrit a za 2 roky kupovat novy..
Ja mam sehy na honu, přední 14,9-24 myslím 14pr jsou tam tyjo už přes 8 let a úplně dělo,,max spokojenost,ato když máme dřevo v lese tak tam sním jezdím,. samozřejmě že člověk přejede aji kořeny atd a zatím musim zaklepat bez defektu,, záběr super a dobře jsou samočistící, ještě seminnestalo že by vnich zustal nalepeny hnůj atd vždycky odpadne
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Kluci Mitas co tak sleduju, nejhorší guma. Po 8 letech na předku 16" musely dolů. Byly mezi vzorkem zpuchřelí, že jsme měli strach že to v lese propíchneme větvičkou. A na technický, že neprojdou.
Teď se synovi zadařilo na Crystala koupit fakt pěkný Barumky. U rozebídače traktorů, min jetý. Obě uplně stejný. To jsou 34". Předtím tam byla jedna Mitaska a ta je zpuchřelá mezi kostkama. Ono to nebylo vidět, ale jsme sundali kolo při opravování těch závitů pro závaží a čuměli jsme jak je to popuchřelí. Jinak na traktorech máme všude nové Cultore a řekl bych, jak jsme masadili, tal tam jsou. Zatím nepuchří nic, ani se nesjíždějí nějak dramaticky.
Na Z 25 jsme na předek koupili Kabát gumy. Asi po 3 letech jsme v lese píchli v koleji někdo vyhodil duťáky. A szřep z duťáku propíchl uvnitř vzorku gumu. Dovezl jsem kolo ke gumaři a on na to kouká a prej ,,má to cenu zavářet, tu díru? Že proč? A on však je to spuchřelí jako prase! No ale to je guma tady od vás 3 roky stará. No tak to opravil, duši zalepil. Příště už nekoupíme.
Teď se zadařilo sehnat ma Crystala na předek 7,5/ 20" Voltyre fungláče. Už jsou tam. Povídal gumař kde jsme je vzali? Už je sem nedováží. A říkal ty vás přežijou! To jsou pláště ještě poctiví. Mám 15,3" na ještěrce jspu nafouklí na 4 atm a jak jsem je dal, tak tam jsou. Šípáky a ty berou.
Jinak včera jsem mluvil s kámošem a bavili jsme se u traktofu o gumách, a on předtím jezdil s náklaďákem a povídal Kama nejlepší gumy co kdy měl. Ale nevím jestli se sem teď dováží. Prej jsou sice dost tvrdý, ale ty vydrží nejvíc.
Teď se synovi zadařilo na Crystala koupit fakt pěkný Barumky. U rozebídače traktorů, min jetý. Obě uplně stejný. To jsou 34". Předtím tam byla jedna Mitaska a ta je zpuchřelá mezi kostkama. Ono to nebylo vidět, ale jsme sundali kolo při opravování těch závitů pro závaží a čuměli jsme jak je to popuchřelí. Jinak na traktorech máme všude nové Cultore a řekl bych, jak jsme masadili, tal tam jsou. Zatím nepuchří nic, ani se nesjíždějí nějak dramaticky.
Na Z 25 jsme na předek koupili Kabát gumy. Asi po 3 letech jsme v lese píchli v koleji někdo vyhodil duťáky. A szřep z duťáku propíchl uvnitř vzorku gumu. Dovezl jsem kolo ke gumaři a on na to kouká a prej ,,má to cenu zavářet, tu díru? Že proč? A on však je to spuchřelí jako prase! No ale to je guma tady od vás 3 roky stará. No tak to opravil, duši zalepil. Příště už nekoupíme.
Teď se zadařilo sehnat ma Crystala na předek 7,5/ 20" Voltyre fungláče. Už jsou tam. Povídal gumař kde jsme je vzali? Už je sem nedováží. A říkal ty vás přežijou! To jsou pláště ještě poctiví. Mám 15,3" na ještěrce jspu nafouklí na 4 atm a jak jsem je dal, tak tam jsou. Šípáky a ty berou.
Jinak včera jsem mluvil s kámošem a bavili jsme se u traktofu o gumách, a on předtím jezdil s náklaďákem a povídal Kama nejlepší gumy co kdy měl. Ale nevím jestli se sem teď dováží. Prej jsou sice dost tvrdý, ale ty vydrží nejvíc.
V predošlej práci sme mali pneu Kama na trambuse, ale nebolo to nič extra, zhruba 7 ročné pneu sme museli prezuť zodraté boli tak cca na 30% ale okolo pätky poli z oboch strán hlboké praskliny, báli sme sa že vystrelia. Ale čo sa týka vzorky, tak určite vydržali viac ako Mitas, alebo Barum.
Sehu nebo trelebork ty treleborky sou z ruznym typem vzorku lesáci je tady berou nejraci nebo pod nakladač jezedaci
https://www.pneukomplet.cz/pneumatiky/z ... =11%2C2-24
.
vyzkousim asi tyhle.
jsou to indicky jako BKT. Tak damm pak vedet. zatim diky.
Na zadek mam uz koupeny cultor.
.
vyzkousim asi tyhle.
jsou to indicky jako BKT. Tak damm pak vedet. zatim diky.
Na zadek mam uz koupeny cultor.
To CBS tak kámoš si Kamy nemůže vynachválit. Měl je jak na trambusu, pak i na liazce 4x4 sklopce. On jezdil soukromně. Takže sjezdil třeba za 4 roky. Povídal po začátku hodně drncaly, než se rozválely. Ale na výdrž min jednou tolik co ostatní běžné značky. Když liazku z důvodu odchodu do důchodu prodával měl na ní komplet obutí s níma. Myslím, že je měl i na tom plechovým sklápěcím vleku. Jednu dobu jezdil dálkové cesty. Od nás třeba Ostrava, Olomouc, Klatovy! Bo jezdil pro firmu co dělá trafostanice a oni si ho vyžádali, protože trafostanice se často staví na poli, nebo na louce a když jel kamion, nebo standartní náklaďák, museli sehnat na překládku někoho, kdo si naložil trafačku na 4x4 na místě a dovezl ji do toho pole, louky. On s liazkou 4x4 zajel až kam mu ukázali. Proto jezdil třeba trasu 250 km tam a 250 zpět. Takže za rok najezdil hodně km. Tak je spíš sjezdil. Nestihly mu zpuchřet.
KAMA mám na vleku 8.25-20 a na té pneu není poznat jestli je nafoukana, jak je tvrdá, ale drží
Zatim jedna z nejlepsich pneu na traktor co jsem mel(mam) je Continental ale bohuzel i cena je premiova. Ale ma paradni zaber moc neubejva ani na asfaltu,traktor je klidnej i pri max rychlosti.
To je historie Continental dnes Mitas Premium už jen Mitas.
Tak ty moje jsou minimalne 10 let stare ale ubytek vzorku max 10 procent. Dneska uz se bohuzel ty same nedaji koupit nove jinak bych je dal i na predek.