samosvorny dif. uaz 469
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
-
samosvorny dif. uaz 469
Zdravim zkusene traktoristy. chtel bych dat na svuj stroj predni napravu z uaz 469 a chtel bych se zeptat jestli kdyz si sezenu ten samosvornej diferak tak jde namontovat i na predni napravu nebo seto dela na zadni jenom??? Kamos co jezdi na ukrajinu by totam mozna sehnal.Jestli to ma cenu to tam montovat??
Re: samosvorny dif. uaz 469
Přední a zadní dif je stejný.
Když mùžu, pomùžu a poradim a občas kecam. :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi si myslel non-spin. Sused ho má na Z7745 (bolo vyrobených pár kusov) a bez problémov. Potiahne to, čo žiadny traktor tejto triedy - pokial to samozrejme nemá. štandartne z traktorov to má asi len Kirovec.
- bastardtraktor
non-spin - je to dif. bez satelitů!!!!! planetový kola (tak to je jako zubová spojka) jsou k sobě přitlačovány pružinou , a když zatáčíš a jedno kolo jede rychlejc tak to přezkočí , jinač stálej záběr obou kol!!!
-
takze rikate pokud to pujde sehnat za solidni cenu tak koupit a namontovat???
- bastardtraktor
Taggže jako to má GAZ 66 ??
a to nabízej v bývalé CCCP i na malé gazíky 69 ?
a to nabízej v bývalé CCCP i na malé gazíky 69 ?
ooooooooooooo
-
jo tak to nevim. tady ten samosvor na uaze jsem nasel nahodou na netu a pak na strankach GAZ KLUB ČR.
toto je zase něco jinýho!!! to je kolíkovej samosvor!!!
na Gaz 69 a Uaz 469 jsou to téměř schodný nápravy jsou , samosvory k dostání v bývalých státech SSSR , cena na nače koruny je od 6500-12000kč podle toho od koho a přez koho , a jsou to šnekový torsen , jako má Mikro a ještě se na to prodávají speciální poloosy a reduktory do kol!!!
http://uaz.rustina.cz/
na Gaz 69 a Uaz 469 jsou to téměř schodný nápravy jsou , samosvory k dostání v bývalých státech SSSR , cena na nače koruny je od 6500-12000kč podle toho od koho a přez koho , a jsou to šnekový torsen , jako má Mikro a ještě se na to prodávají speciální poloosy a reduktory do kol!!!
http://uaz.rustina.cz/
-
takze jestli tomu dobre rozumim tak bych musel sehnat nejen ten samosvor,ale bylo by nejlepsi i reduktury a jiny poloosi? nebo staci ten samosvor? a ten Mikro ma jiny poloosi a ty reduktory??
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Né prostě si koupíš samosvor samotný, poloosy ti tam sednou sériové. Tady v ČR se dá sehnat v inzerci za 7 000 Kč, tak se nenech hlavně natáhnoutna ceně.
néé stačí ti samosvor!!! poloosy a reduktrory to je něco navíc , spíš na offroud nebo táák!!!
ted sem koukal že za to chtěj 15 kolíků no ještě před nedávnem tam byl za 8 no nic , ale samosvory na jaký koliv auto dělá nějaká firma v čr , pošleš jim dif, a oni to do toho naroubujou a cena okolo 12fíků ,někde je odkaz na 4x4názory nebo táák
ted sem koukal že za to chtěj 15 kolíků no ještě před nedávnem tam byl za 8 no nic , ale samosvory na jaký koliv auto dělá nějaká firma v čr , pošleš jim dif, a oni to do toho naroubujou a cena okolo 12fíků ,někde je odkaz na 4x4názory nebo táák
-
no nejdriv zjistim co soudruzi na ukrajine a pak se nato asi vykaslu. tech 8000 Kč semi dotoho nechce dvakrat davat. takovou cenu nebude mit snad ani ten muj stroj.
Hochu, dneska je všechno o penězích!!! On na ukrajině stojí cca 3000, mam nabídku na dovoz, jenže mě je do Ara trochu na dvě věci. Tady se prodávaj od 8000kč a to se dá nazvat jako hodně dobrá cena. Kopie Ausie Locker stojí na zakázku cca 11000. Takže si včas rozmysli, co vlastně chceš.
Jinak ten kolíkovej je okopírovanej z DKW Kübelwagen, kde se začal defacto sériově používat, aby ten krám vůbec někam vyjel. Voni soudruzí z NDR nikdy nebyli průžní a rychlí konstruktéří. To platí dodnes.
Jinak ten kolíkovej je okopírovanej z DKW Kübelwagen, kde se začal defacto sériově používat, aby ten krám vůbec někam vyjel. Voni soudruzí z NDR nikdy nebyli průžní a rychlí konstruktéří. To platí dodnes.
Když mùžu, pomùžu a poradim a občas kecam. :-)
- bastardtraktor
Kübelwagen nebyla žádná DKW !!!!!!!!!!!!
ale to Ty víš - asi jsi se překlepl
ale když už tak KDF Kübelwagen -
´konstrukce Ferdy Porscheho - rodáka z Moravského Příbora - " Hrdiny nacistické práce "
KDF = Kraft Durch Freude, nebo = Radostí ku síle - co tim náckové mysleli ale buh suď / nebo Síla zkrzeva rtadost ???/
Taky moc nechápu co chtěli s tim Kaďourem jen se zadním náhonem dělat v Rusku v zimě v terénu
Jo - byla sice i taková DéKáVa
DKW MUNGA , ale tu jsi asi neměl na mysli
videli jsme jí s Drtikolem vloni cestou ze Šalmanek v Táboře
http://www.vmv-olomouc.com/images/munga4.jpg
Auto Union/DKW F 91/4 (Munga)
Lehké vozidlo s náhonem 4 x 4 používané
v Bundeswehru od poloviny padesátých let. Motor – dvoutaktní tříválec o výkonu 38 HP
ale to Ty víš - asi jsi se překlepl
ale když už tak KDF Kübelwagen -
´konstrukce Ferdy Porscheho - rodáka z Moravského Příbora - " Hrdiny nacistické práce "
KDF = Kraft Durch Freude, nebo = Radostí ku síle - co tim náckové mysleli ale buh suď / nebo Síla zkrzeva rtadost ???/
Taky moc nechápu co chtěli s tim Kaďourem jen se zadním náhonem dělat v Rusku v zimě v terénu
Jo - byla sice i taková DéKáVa
DKW MUNGA , ale tu jsi asi neměl na mysli
videli jsme jí s Drtikolem vloni cestou ze Šalmanek v Táboře
http://www.vmv-olomouc.com/images/munga4.jpg
Auto Union/DKW F 91/4 (Munga)
Lehké vozidlo s náhonem 4 x 4 používané
v Bundeswehru od poloviny padesátých let. Motor – dvoutaktní tříválec o výkonu 38 HP
ooooooooooooo