MTD Rasentrac 107t - nejde spiatocka
Moderátor: DYK
MTD Rasentrac 107t - nejde spiatocka
Caute,asi pred tyzdnom som kupil tento traktorcek,traktor bol pouzivany je to 2009 ale vsetko fungovalo,akurat remen na kose bol natrhnuty,tak som ho vymenil za novy.Na you tube som nasiel video ako sa vybera ta kosa z podtraktora a tak som to aj urobil - dal von,nahodil novy remen,podotahoval,ocistil,vratil pod traktor. vsetko ok,az na maly detail,nejde mi spiatocka. Dopredu - neutral vsetko ok,no dam spiatocku a motor zacne zdochynat ak pustim pedal zdochne uplne. Pred vymenou toho remena to fungovalo normalne som cuval. Ale s tou castou okolo pedala som nerobil nic,tak co som urobil zle,alebo kde by mohla byt chyba? za pomoc dakujem !!!
Re: MTD Rasentrac 107t - nejde spiatocka
Možná blbá rada, ale náš traktor má polohu na spinací skřínce, kdy je možno jezdit dopředu a dozadu a nebo jen dopředu(dozadu při zařazení zpátečky zdechce)
Kuba123 píše:Možná blbá rada, ale náš traktor má polohu na spinací skřínce, kdy je možno jezdit dopředu a dozadu a nebo jen dopředu(dozadu při zařazení zpátečky zdechce)
Dik za radu,no bolo to v elektrike vzdy ked som zaradil spiatocku prerusilo obvod,ale dakujem.
No mam dalsi problem,pri vymene oleja som zistil ze vo vypustenom oleji je benzin,moze to znamenat ze motor je vybehany? alebo by to mohlo byt nieco ine?
Dakujem
Dakujem