Rider Castel Garden xf 130
Moderátor: DYK
Re: Rider Castel Garden xf 130
Ty remeny kupuju ve sklade JZD kazdej stoji cca 60Kc, zitra se dosatnu domu tak se podivam na jejich oznaceni. Mam tam od kazdeho novej nahradni.
Tak remeny pouzivam 13x1250Li a 13x850Li
-
Děkuju za info proměřím ten můj a dám vědět, jak na tom jsem. Můžeš popsat ještě podle rozměru kterej řemen je pojezdovej a kterej je na pohon nože? Případně adresu a kontakt na ten sklad JZD, určitě bych se tam také zastavil pro oba ty řemeny
Jinak náhradní díly mi dnes přišli a tak o víkendu se budu v tom opět vrtat
Jinak náhradní díly mi dnes přišli a tak o víkendu se budu v tom opět vrtat
Ten delsi je na sekani a kratsi pojezd. Kupuju to u Vlasimi v Pavlovicich ale to je pro tebe trochu daleko.
Tak jsem zkoušel vyměnit řemen pohonu nože. V JZD prodejně jsem sehnal nejdřív klasický, uvedených rozměrů zde a s ním to zlobilo, koupil jsem tedy potom stejných rozměrů, ale zubatý ( protože tam takový původně byl ) a výsledek je snad ještě horší. I když mám vůle na tyči zapínání náhonu na max a brzdu nože doštelovanou, otočím klíčem a hned se mi točí i nůž... řemen je volný, ale zakousává se do kladky od motoru a nejsem schopen to vyštelovat tak, aby motor běžel a řemen v kladce jen klouzal...
máte někdo tip jak to vyřešit...? radu jako řemenici namazat jsem zkoušel... trošku WD a asi na 10 sec je problém vyřešen, než se WD vypaří.... je možné, že řemen v mountfield za nekřesťanské prachy je v něčem jiný, než ty z JZD a nebude se do řemenice zakousávat...?
máte někdo tip jak to vyřešit...? radu jako řemenici namazat jsem zkoušel... trošku WD a asi na 10 sec je problém vyřešen, než se WD vypaří.... je možné, že řemen v mountfield za nekřesťanské prachy je v něčem jiný, než ty z JZD a nebude se do řemenice zakousávat...?
taky jsem s tím měl problém, po hodině sekání, když se ten nový řemen ohřál a rozhýbal už vše bylo jak mělo
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Pozdravujem vás. Idem sa vás opýtať čo sa nastavuje s tou skrutkou na karbeci čo je šikmo a nastavuje sa medzera na tej klapke? Bohatosť zmesi? A koľko otáčok má byť od dotiahnutia na doraz?
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Vedeli by ste mi prosim poradit aky karburator ma tato kosacka? Dakujem velmi pekne.