Nezvedá hydraulika Yanmar fx285
Moderátor: DYK
-
Nezvedá hydraulika Yanmar fx285
Poradil by někdo, proč přestala zvedat hydraulika u Yanmara fx285.Včera ještě v pohodě. Dnes už nejde. Olej je trochu pod ryskou.
Re: Nezvedá hydraulika Yanmar fx285
prvú chybu hladaj v programovaní elektroniky
-
Tenhle stroj to nemá přes elektroniku.čerpadlo je taky ok.Mám ve předu čelák, a ten funguje normálně
Můžeš sem hodit fotku ovládání hydrauliky? Stejně jako Oco tipuju problém v elektronice. Tím spíš pokud Ti jde čelák, tz. že čerpadlo normálně tlačí.
Hinomoto N249
-
Ok shodím ty plechy a zkusím, zítra vyfotím.Zatím díky
Máš tam na pravé straně automatickou regulaci ramen - otočné kolečko s pozicemi 1-4 a UFO, a dále zelené tlačítko? Na manuální ovládání ramen musí být kolečko v pozici UFO, na přístrojovce nesmí níc svítit.
Vyfoť prosím kontrolky na palubovce potom co nastartuješ.
Hinomoto N249
co sa udialo pred tym ako prestala dvihat? nestali ste niekde v kopci?
-
Když nastartuju, tak nesvítí nic.A po pravé straně kolečko nemám, ani zelený knoflík.To kolečko mám jen mezi nohama, s to když dotahnu, tak jen zastavím ramena, když jsou nahoře a nejde s nima hýbat.To žlutě označené když posunu k volantu, tak traktor jakoby dusím.
Nemyslel som tú klučku, ale tie dve páky pod tým, pokračujú niekam dozadu a na ich konci by malo byť ovladanie hydrauliky.
Já mám taky FX 285, ale asi mám lepší verzi s automatickou regulací ramen. Máš na zadním ramenu hydraulickou pístnici, či jen mechanické táhlo? Ovládání této pístnice mám také u kolečka s ovládáním.
-
V mírném kopci jsem stál, to ramena ještě v pohodě zvedali.Pak jsem jel do toho kopce asi 100m, a nahoře jsem zjistil, že jsou dole a už to nefunguje.Bylo to během 5 min.Najednou z ničeho nic nefungujou.Bez jakékoli zátěže.Pístnici nemám, jen táhlo.Ta větší páka ovládá zvedání ramen, a ta druhá rychlost zvedání ramen, vedou do víka hydrauliky, na jejich konci žádné jiné ovládání není.Traktor je rok vyroby 1988