Foton TE 354
Moderátor: DYK
Re: Foton TE 354
To rozmetadlo je parádní Pali z těch fotek je cítit krásná podzimní atmosféra.
Hinomoto N249
...ještě se optám : Buráky taky pěstuješ ?
Jo, z rana bolo krasne hmlisto mohlo aj dlhsie vydrzat nech by ten hnoj tolko nevysichal.
Vladimir: ja som si tie brazdy urobil rovno dve...dve parcely vedla saba tak na kazdej jedna brazda. normalne som uvazoval ze by som si kupil len jednostrany pluh 3x30. Uz mi to oranie do skladu alebo rozoravanie celkom ide.
Sa mi zda ze mi čitaš myslienky buraky zatial nepestujem ale normalne ich chcem skusit buduci rok zasadit.
Vladimir: ja som si tie brazdy urobil rovno dve...dve parcely vedla saba tak na kazdej jedna brazda. normalne som uvazoval ze by som si kupil len jednostrany pluh 3x30. Uz mi to oranie do skladu alebo rozoravanie celkom ide.
Sa mi zda ze mi čitaš myslienky buraky zatial nepestujem ale normalne ich chcem skusit buduci rok zasadit.
Pali, ten pluh ore nadherne... parada, kdes ho koupil ??
Dakujem , orie pekne len je maly za korejca. Myslim ze by zobral aj 3x30. Kupil som ho u takeho seriozneho pana na morave v dedinke Vlčnov . Keby mal o jednu hlavu vecsi pridem zase
Celkom blízko až na Myjave máš obrácak trojak https://stroje.bazos.sk/inzerat/169912551/obracak.php Ja tiež nad niečím takýmto uvažujem ale pre mňa je to nerentabilná investícia.
Paráda to si vyorával či ručne vykopal? Pozerám, že tiež tam máš malé dierky v nich ako ja... tiež si mal mravce?
...zeťák už taky kopal batáty , ale ještě mi nedovezl na košt . Až ochutnám , teprve budu uvažovat o pěstování .
Ručne som ich kopal bolo toho kúsok, a myslím že im stačí aj menší kopec, nie ako to čo som ja naoral Brano mysliš alebo vieš že tie dierky sú od mravcov? Vladimir u nás už sme piekli z našej urody.
Neviem to isto, ale keď som ich doma vykopal, v každom kopci som vykopal s batátmi aj mravenisko, takže sa domnievam, že to bolo od nich.
Ale máš ich oveľa krajšie a pravidelnejšie asi ľahšia zem. Alebo skôr lepší hospodár.
Ale máš ich oveľa krajšie a pravidelnejšie asi ľahšia zem. Alebo skôr lepší hospodár.
...pohyb na zdravém vzduchu člověku prospěje !
...když máš chalupu , kousek pole a nějaké zvířectvo , tak není nikdy hotovo !