Yanmar F-7
Moderátor: DYK
Re: Yanmar F-7
Dobrý deň, pridavam foto pokazeného riadenia. Neviete poradiť kto predáva?
ma tam byt aj olej alebo len vazelina?
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím.
Čo sa stalo tomu riadeniu - je to servopohon ?
Pre: Jajrus - tak ako Yanmarík funguje ako má ? Je to dobrý pomocník ? Tiež po ňom pokukujem.
Pre: Jajrus - tak ako Yanmarík funguje ako má ? Je to dobrý pomocník ? Tiež po ňom pokukujem.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Áno premýšľam o výmene. Chodím "pomáhať" a miestami by sa zišiel nejaký ten koník resp. kW naviac. Kubotka má cca 7,7 kW (10,7 k) a F6 11,5 kW (15,5 k). Obmedzuje ma prevážanie na vozíku za os. automobilom a priestorové pomery na záhradkách. Zatiaľ iba teória.
Já převážím traktor jednou ročně se sazečem cca 15km ke tchánovi. A traktor + sazeč se blíží ke 2t. Takže jsem rád, že to dělám jednou za rok. Ale 15hp ještě nebude tak velký
Hinomoto N249
Vilo, len tak pomimo - ak sa zadarí tak budem mať Kubotu B6000 s nejakými 60Hp Len bohužial nebude mať predok, takže skôr na drifty ako na robotu.vfisch2202 píše: ↑stř dub 10, 2024 10:21 am Áno premýšľam o výmene. Chodím "pomáhať" a miestami by sa zišiel nejaký ten koník resp. kW naviac. Kubotka má cca 7,7 kW (10,7 k) a F6 11,5 kW (15,5 k). Obmedzuje ma prevážanie na vozíku za os. automobilom a priestorové pomery na záhradkách. Zatiaľ iba teória.
vfisch2202 píše: ↑úte dub 09, 2024 6:28 pm Zdravím.
[/quote
ahoj, traktorik jazdi ako ma zatial, co sa tyka servisu tak dokopy nic len vymena olejov, nove pneu, pretesnena predna naprava a klasika dolievanie nafty do nadrze. som s nim zatial spokojny, traktor, zatial by som nemenil (mozno preto ze som ine neskusil)
-
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar Jajrus.
Nemáš náhodou návod na použitie aj na Yanmara F6 ?
Ak by si to náhodou mal tak mi pošli na maila. Ďakujem. Vilo.
Nemáš náhodou návod na použitie aj na Yanmara F6 ?
Ak by si to náhodou mal tak mi pošli na maila. Ďakujem. Vilo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tento zdroj manuálov poznám, ale aj tak ďakujem. Neviem či tu chodí petrn on asi má katalóg nahradných dielov. Možno ho tu postne.
ten mám taky, více po sz
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas