Kořínkovic tRaverSa
Moderátor: DYK
- U Kořínků
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kořínkovic tRaverSa
Díky za info. Na technickou nemusím, tak svár neřeším. Ale gumu sundám komplet a uvidíme jak se to podaří vyvařit. Kluk tu má novou svářečku a živí se tim tak se těší až to vyzkouší. Zítra přijde "na kafe". Jen nechápu, že to takhle praská. A vymačkaný šrouby snad za tejden. Nedavno jsem to všechno kontroloval, dotahoval, všechno v pořádku. A najednou takovejhle mazec. A jen na levý pneu. Žádnou ránu to nedostalo, nejezdím jak prase...
Ty šrouby ze začátku nejsou vidět jedná se o milimetrový posun , takže si toho nikdo nevšimne - pokud to není čerstvě natřeno .To ještě pomůže matky i hlavu šroubu osadit 2-3 mm rantlem trochu do kužele zhruba na průměr vykotlání , matku i závit namazat rezistinem a "na krev " dotáhnout . Několikrát zkontrolovat při provozu a mě to drží. Druhá strana na tom při koupi byla hůř , jak jsem psal, musel jsem některé vystružit , z ocelových šroubů vyrobit nové ..... Kolega někde na jiném foru psal že potom uchycení natřel barvou aby se přesvědčil že se to nehne , hned je to vidět- dobrý nápad.
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
- U Kořínků
- Kontaktovat uživatele:
Dlouho jsem nic nepřidal. Makame na nasem snu.
Mrknete na FB Farmarska skolicka skřítka Kořínka
Mrknete na FB Farmarska skolicka skřítka Kořínka
- U Kořínků
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar vespolek, vypadá to že bude esesák na prodej...mám teď u baráku dvě mašiny a stále vybírám kterou nechám...
Nepredávaj ho , bude ti za ním lúto. Ja mám traktory tri a štvrtého som rozobral a teraz banujem.
- U Kořínků
- Kontaktovat uživatele:
To mi je jasný. Je to neskutečnej strojek a makáč….ale..těžký řízení, nalejzání jak do tanku, výfuky co hulí do xichtu když člověk něco připojuje dozadu....prostě ten uživatelský komfort...Pro mě je to těžký rozhodování, protože esesák je prostě makáč.
Taky mě to štvalo - ten kouř do obličeje - tak jsem na výfuky navlékl kolena 90 st. konkrétně elektrikářská trubka pasuje akorát . Utěsnil jsem to navinutím alobalem a zajistil samořezným šroubkem . Nejdou přímo nahoru ale mírně ven Co mám v plánu - nějaké udělátko abych mohl ovládat hydrauliku zezadu při připojování věcí do hydrauliky. S tím řízením je potíž , dal jsem pod svisláky místo třecích podložek axiální ložiska . Trochu se to zlepšilo . Měl jsem v plánu tam upravit buď Aviácké nebo Vetřies řízení . Ale mám téměř dva roky ruce skoro mimo provoz takže .....
Jo a naučil jsem se nalejzat zepředu a mám tam nižší lavor takže ho překročím . Ta školka je vynikající nápad ale je to starost
Jo a naučil jsem se nalejzat zepředu a mám tam nižší lavor takže ho překročím . Ta školka je vynikající nápad ale je to starost
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
- U Kořínků
- Kontaktovat uživatele:
Starost i radost. A spousta bonusu který nejsou penezma měřitelné.
Jako jsem totálně v prekerni situaci, eresaka jsem opravoval a repasoval s tím že je pro nás. Ale teď už ho moc nepoužíváme a to málo co potřebujeme zvládne i ten don domaci traktor.
Kolinka do stran mám pripraveny, ale nejsem schopnéj je nainstalovat...
Jako jsem totálně v prekerni situaci, eresaka jsem opravoval a repasoval s tím že je pro nás. Ale teď už ho moc nepoužíváme a to málo co potřebujeme zvládne i ten don domaci traktor.
Kolinka do stran mám pripraveny, ale nejsem schopnéj je nainstalovat...
- U Kořínků
- Kontaktovat uživatele:
Nazdárek vespolek, jsem si myslel že je tu nebyl pár dni a ono ejhle skoro pár let. Ale i tak bych si Vás, odborníky na RS , dovolil požádat o radu. Jak vyndat zadni nahonovou hřídel aby se dalo vyměnit gufero na zadní části vany. ??
A proč by jsi chtěl vyndávat hřídel ? Nebo myslíš pouze ten nástavec ? . Já jsem to rozdělané neměl ale podle katalogu to gufero 35*52 ,šířka v katalogu není,je namontováno do víčka které drží ložisko hřídele v bloku. To znamená demontovat nástavec hřídele i s držákem ,je tam potom lepší přístup a potom víčko a simering vyměnit.Předem vypustit z převodovky olej nebo