Praga V3S
Re: Praga V3S
Ano, 815 8x8 dvou-turbo to bylo jiné svezení, ale ta V3S M2 ... kdybych si měl vybrat, které z těch dvou aut budu mít doma, tak volím jednoznačně Vejdu!
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Akurat sa castejsie museli kontrolovat kardanove krize. Hlavne utiahnutie strmenov krizikov. U nas na utvare som to riesil origo poistne podlozky na zahnutie pod matky a matice so silonom (tzv. samoistiace). V tej kombinacii to drzalo pokope
Když něco hledáš a najdeš zapomenutou složku a tam zajímavé věci. Schválně nenapovídám, pozná někdo kde to co a co je to za akci?
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Voda pre Haiti ???
Tie V3S zostali tam? Alebo sa vratili spät?
Všechno zůstalo tam, aktuální info nemám.
Nádherný údolí...teda až na toho týpka v popředí.
Sekací traktůrek Hayter H1842.....V podstatě Countax z roku 1995
Babetta 207 chopper....................Prostě brutální mašina
UNC 045 Detvan.........................Nakladač malý, ale šikovný
Babetta 207 chopper....................Prostě brutální mašina
UNC 045 Detvan.........................Nakladač malý, ale šikovný
Myslíš toho osla?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Je to hnusné jako prase ale může to mít po pasece zajímavé jízdní vlastnosti
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tiše pozitivně zâvidím. Věřím že to muselo být echt náročny, ale ten pocit že někomu hrozně moc pomáháš, že tam na mnoho let zlepšíš život spoustě lidem a hlavně ty vzpomínky - to máš na vždy, to ti nikdo nevezme
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Škoda, že to má malé rozlíšenie. V3s je moc pekný nákladiačik. S5T sa mi už moc nepáči, tá má taký divný čumáčik.